George Clooney: Italija ga pomirja

Vir: Lea
8. 9. 2010

George Clooney je priznal, da je kupil hišo v Italiji, ker je mislil, da gre za dobro naložbo. Sedaj pa tam preživi vsak možen trenutek in pravi, da ga Italija pomiri. Ameriški igralec trdi, da mu je ta država spremenila življenje. Pravzaprav nakup hiše v Italiji.

Zvezdnik, ki je že več kot leto dni v zvezi z Italijanko Elisabetto Canalis, pravi, da je hišo prvotno kupil, ker je mislil, da je to dobra naložba.

‘’Načrtoval sem, da bi tam preživel teden ali dva na leto. Potem pa sem ugotovil, da je življenje v Italiji prekrasno. Neverjetno mi pomaga, da se sprostim in umirim. Tam se tudi lažje pripravim na nove posle,’’ je izlil občutke Clooney.

Igralec je še dodal, da se zadnje čase bolj ukvarja z zasebnim življenjem. V preteklosti se je, kot trdi, preveč zanimal le za kariero in sploh ni razmišljal o tem, ali se njegovo zasebno življenje razvija ali ne. ‘’Nisem imel ne otrok, ne družine, niti resne zveze. Sedaj se stvari zame odvijajo precej bolje,’’ priznava Clooney, ki je po razhodu s Talijo Balsam leta 1993 prisegel, da se nikoli več ne bo poročil.