George Clooney na kraljevi poroki gostom točil svojo tekilo

George Clooney na kraljevi poroki gostom točil svojo tekilo (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2018

Hollywoodski igralec George Clooney je na kraljevi poroki pokazal, da mu gredo odlično od nog plesni koraki. To pa ni vse, odlično se znajde tudi v vlogi natakarja.

George Clooney je na kraljevi poroki pokazal, da ima številne talente. Na večernem sprejemu pri princu Charlesu je na plesnem parketu zavrtel številne slavne dame, to pa ni bilo vse. George se je preizkusil tudi v vlogi natakarja, ko je gostom stregel svojo tekilo. Gostje na poroki princa Harryja in Meghan Markle so imeli priložnost okušati tekilo Casamigos Tequila, ki jo je George Clooney pred tremi leti na prodajne police poslal skupaj s prijateljem Randejem Gerberjem. Njuna poslovna poteza se je pokazal za izjemno uspešno, saj sta lansko leto svojo znamko tekile za milijardo dolarjev prodala evropskemu proizvajalcu alkoholnih pijač Diageou.

George pa izkoristi vsako priložnost za promocijo svoje tekile in to se je zgodilo tudi na kraljevi poroki, kjer je gostom ponudil svojo tekilo in se tako za nekaj časa prelevil v vlogo natakarja.

Neimenovani vir je britanskemu Daily Mailu zaupal, da se je Clooney po svečani večerji odpravil za šank in gostom stregel svojo tekilo, vloga natakarja pa mu je šla odlično od rok. Zelo se je potrudil, da je vse odlično zabaval in bil glavna zvezda večera.