George Clooney na kraljevi poroki plesal s Kate Middleton in Meghan Markle, ena dama pa ga je zavrnila

George Clooney na kraljevi poroki plesal s Kate Middleton in Meghan Markle, ena dama pa ga je zavrnila (foto: Profimedia) Profimedia
22. 5. 2018

Hollywoodsk igralec George Clooney in njegova lepa žena Amal Clooney sta bila med tistimi srečneži, ki so dobili povabilo na kraljevo poroko. Vse pa kaže, da se je zvezdnik na večernem sprejemu pri princu Charlesu odlično zabaval.

Na večernem sprejemu pri princu Charlesu sta princ Harry in Meghan Markle ob zvokih Whitney Houston zaplesala prvi poročni ples. Vse pa kaže, da je hollywoodski igralec George Clooney komaj čakal, da bo konec uradnega dela in da se bo lahko tudi sam odpravil na plesišče, kjer bo lahko zavrtel nekaj slavnih dam.

Večerni sprejem je bil zaprt za javnost, zato informacije o večerni zabavi v medije prihajajo po kapljicah. In, če gre verjeti britanskemu Mirrorju, se je na večernem sprejemu najbolje zabaval George Clooney, ki je pokazal, da mu gredo plesni koraki odlično od nog. Nad njim pa so bile očarane številne dame.

George je tako na ples najprej povabil Meghan Markle, nato pa še Kate Middleton. Obe sta povabilo sprejeli, sledil pa je hladen tuš, ko se je Clooney namenil k Sarah Freguson, bivši ženi princa Andrewa, ona pa ga je popolnoma ignorirala. A to mi zagotovo ni pokvarilo večera, saj je na zabavi ostal vse do zadnjega.