George Clooney naj bi med zakonsko krizo tolažbo poiskal pri Julii Roberts

George Clooney in soproga Amal vedno znova poskrbita za govorice. (foto: Profimedia) Profimedia
6. 3. 2020

Govorice o tem, da George in Amal Clooney doživljata zakonsko krizo, nikakor ne pojenjajo, sodeč po pisanju tujih tabloidov.

V zadnjih nekaj mesecih je priljubljeni par pogosta tarča medijev, ki večinoma ugibajo, kaj se dogaja v njunem odnosu.

Po poročanju tabloida Women's Day, naj bi George pred kratkim iz njunega doma v Angliji odpotoval v Los Angeles, da bi si vzel nekaj časa zase. Tam se je oglasil pri kolegici Julii Roberts.

"Julia je bila prva oseba, ki jo je George obiskal, ko se je vrnil. Svojega šoferja je prosil, naj ga odpelje v njeno počitniško hišo v Malibuju," pravi vir, ki noče biti imenovan. Pri Julii naj bi preživel več ur in užival v pogovoru z njo.

Očitno sta to potrebovala oba. Sicer Julia uživa v zakonu z Dannyjem Moderom, s katerim sta skupaj od leta 2002. George in Julia sta si vedno bila blizu, tako da ne čudi dejstvo, da jo je obiskal.

Kaj se v resnici dogaja med zakoncema Clooney, ni povsem jasno. Čeprav tabloidi že nekaj časa poročajo o njuni zakonski krizi, se o tej temi nista izjasnila. George in Amal v javnosti ne razkrivata svojih zasebnih zadev in tako je (očitno) tudi tokrat. Ja, tudi slavni in znani imajo pravico do svoje intime.