George Clooney: O ne, poročil se bo!

Vir: Story
9. 10. 2009

Novica je pretresla svet! Ženski, seveda! George Clooney se bo poročil. Tisti čedni okoreli samec, ki se ni dal, je klonil. Našel je žensko svojega življenja in želi se ustaliti. Elisabetti Canalis je očitno uspelo tisto, kar ni nobeni ženski do zdaj. V njem je zbudila željo po družini.

Tridesetletna Italijanka Elisabetta Canalis je usodna filmska igralka in voditeljica, ki je omrežila srce večnega samca. Spomnimo se je lahko iz filma Deuce Bigalow: European Gigolo in iz italijanske serije Carabinieri. Ker je bila nekaj časa tudi športna reporterka, so jo seveda povezovali z nogometaši, kot so Christian Vieri, Didier Drogba in številni drugi.

Zase pravi, da je navdušena nad konji in da jaha že od malega. V prostem času se veliko ukvarja s športom, pleše, plava in trenira kikboks.

George Clooney je živel življenje, ki bi si ga želel vsak moški. Svetovno znan in cenjen igralec je dobil, katerokoli žensko je hotel. Še več, otepati se jih je moral. Vseeno pa je vedno govoril, da svojemu prijatelju Bradu Pittu zavida družinsko življenje, a kaj več od tega ni naredil.

Do zdaj, ko je izjavil, da je mogoče prišel čas, ko bi lahko postal oče. Zaveda se namreč, da bo kmalu star 50 let in da bi bilo res lepo, če bi ga kdo klical oče. In tako je spoznal Elisabetto, se vanjo zaljubil in tokrat se zdi, da gre zares.

Nova Story že v prodaji

Story