George Clooney: Očetovstvo ga je spremenilo

George Clooney: Očetovstvo ga je spremenilo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
13. 9. 2017

George Clooney si nikoli ni mislil, da bo očka, a se je zgodilo ravno to. Po tem, ko je spoznal lepo odvetnico za človekove pravice, Amal, s katero sta se pred tremi leti tudi poročila, sta se jima junija letos rodila dvojčka, Ella in Alexander, ki sta njuno življenje obrnila na glavo.

V intervjuju za Associated Press je George, ki jih šteje 56, priznal, da se mu nikoli ni sanjalo, da bo pri teh letih skrbel za dva otroka. Pošalil se je, da je vse skupaj kar nekoliko strašljivo, saj si nenadoma za nekoga odgovoren. A na srečo v skrbi za malčka ni sam, z njim je tudi njegova žena Amal, ki se v novi vlogi odlično znajde. "Kot olimpijski atlet je, odlično ji gre," je v smehu dejal igralec, ki je odgovoren za previjanje in sprehajanje malčkov. Sicer pa smo prepričani, da družini pri skrbi za naraščaj pomagajo tudi stari starši in vsaj ena varuška.

Parček, ki poletne dni preživlja v Italiji, ob jezeru Como, kjer ima igralec enega od svojih razkošnih domov, je namreč pogosto videti v javnosti. Kljub naraščaju si vseeno vzameta čas zase in drug za drugega. Takrat si privoščita uro tenisa, da se razgibata, ob večerih pa v družbi prijateljev pogosto večerjata v njuni najljubši restavraciji v mestu.