George Clooney po nesreči z motociklom odšepal s Sardinije

George Clooney po nesreči z motociklom odšepal s Sardinije (foto: Profimedia) Profimedia
13. 7. 2018

Hollywoodski igralec George Clooney je nedavno na Sardiniji doživel prometno nesrečo, zdaj pa so ga paparaci ujeli na letališču, kjer je pri odhodu na letalo potreboval nekaj pomoči.

George Clooney je med vožnjo z motociklom zletel v nasproti vozeči avtomobil in se pri tem lažje poškodoval. Po pregledu v bolnišnici so ugotovili, da na srečo nima zlomljene nobene kosti, si je pa rahlo poškodoval koleno in kolk. Za okrevanje bo potreboval slab mesec, zato je z ženo Amal Clooney in otroci že zapustil Sardinijo, da se bo lahko posvetil počitku in okrevanju.

Ko se je na letališču vkrcaval na letalo, je pri hoji po stopnicah potreboval pomoč, ves čas pa se je močno držal za ograjo, da mu slučajno ne bi spodrsnilo.

Ves čas je ob njem stala tudi njegova soproga Amal, ki ga je držala, v drugi roki pa je nosila hčerko Ello, zraven pa je bila tudi njuna varuška, ki je pazila na malega Alexandra.

George in Amal sta sprva načrtovala, da bosta na Sardiniji preživela celotno poletje, ker George tam snema film Kavelj 22, a jima je prometna nesreča prekrižala načrte. Par se vsaj za zdaj vrača v ZDA, kasneje pa bosta načrte prilagodila zdravstvenemu stanju.