George Clooney sanja o očetovstvu

George Clooney sanja o očetovstvu (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
14. 10. 2016

George Clooney in njegova žena Amal sta še vedno srečno zaljubljena, nedavno pa sta proslavila tudi drugo obletnico poroke.

Kot poročajo viri blizu para, sta še vedno srečno zaljubljena, če ne še bolj. Trudita se namreč, da kljub obveznostim vedno najdeta čas drug za drugega in za trenutke v dvoje. V zadnjem času naj bi vse bolj razmišljala tudi o naraščaju. A nosečnost se, kot kaže, ne bo zgodila po naravni poti.

Kot poroča spletna stran In Touch, naj bi se Amal že dlje časa trudila zanositi, a ji to nikakor ne uspe, zato naj bi se par pred tedni oglasil pri strokovnjakih za umetno oploditev. Kot kaže, za težave ni krivo nič drugega kot starost, saj jih igralec šteje že 55, lepa pravnica pa osemintrideset.

Znano je, da se možnost za zanositev po naravni poti precej zmanjša (tako pri moških kot ženskah) po 35. letu, zato naj bi paru zdravniki že svetovali, da takoj začneta postopek umetne oploditve, kar naj bi nameravala storiti že v prihodnjih tednih. In če bo šlo vse po sreči, bosta enkrat v poletnih mesecih naslednjega leta že ponosna starša. Verjetno jima je že sedaj čisto vseeno, ali bosta pozdravila deklico ali dečka, le da bo otrok zdrav.

Tekst: Tina Ambrožič