George Clooney v juniju pričakuje dvojčka

George Clooney v juniju pričakuje dvojčka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
28. 2. 2017

Ne zgodi se pogosto, da se govorice izkažejo za resnične, a tokrat je to tako. Igralec George Clooney in njegova žena Amal bosta res postala starša. Kot so do sedaj medijem potrdili dobro obveščeni viri, naj bi par pričakoval dvojčka – dečka in deklico, ki bosta na svet privekala enkrat v juniju.

Naj pa bi za to, da Amal nosi dvojčka, bila vzrok umetna oploditev, saj se je šušljajo, da naj bi par, potem ko jima ni uspelo zanositi po naravni poti, obiskal kliniko za neplodnost.

No, več kot očitno se jima je to splačalo, saj sta končno v veselem pričakovanju. Naraščaja pa se tudi že izjemno veselita, celo tako zelo, da sta novičko komaj zadržala zase. Amal jo je najprej sporočila svojim in moževim staršem, George pa tudi nekaterim svojim prijateljem. Tako je igralčev dober prijatelj, igralec Matt Damon, za veselo novico izvedel že v pozni jeseni, ko je bila odvetnica noseča šele dobra dva meseca. A je Georgeu zabičal, naj z javno objavo novice počaka še vsaj mesec dni, saj so običajno prvi trije meseci nosečnosti kritični, kar je igralec tudi storil. Vseeno je bil ob veseli novici izjemno vesel in mu je šlo kar na jok. Prepričan pa je, da bosta igralec in njegova izbranka krasna starša.

Zanimivo je, da je George, preden je spoznal Amal, zatrjeval, da otrok ne bo imel, saj se mu je to zdela ena najbolj odgovornih stvari v življenju in odločitev, ki je ne bi smeli jemati lahko.

No, morda bi tako tudi ostalo, če igralec ne bi spoznal lepe Amal, ki mu je življenje obrnila na glavo. Ne le da se je odločil, da znova dahne usodni 'da', ampak si je zaželel tudi naraščaja. Je pa bila zato njegova izbranka vedno bolj družinsko naravnana in si je otrok tudi želela. Ne nazadnje prihaja iz velike družine, saj ima še sestro Talo in dva brata – Ziada in Samerja. Tudi zato so mnogi prepričani, da se bo z otroki hitro znašla ter da bo odlična mamica.

Tina Ambrožič