George Clooney v London z letalom prišel po Meghan Markle in princa Harryja ter ju odpeljal na počitnice

George Clooney v London z letalom prišel po Meghan Markle in princa Harryja ter ju odpeljal na počitnice (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2018

Meghan Markle in princ Harry naj bi uživala na jezeru Como, kjer ju gosti slavni hollywoodski par, George in Amal Clooney.

Sprva so se britanski mediji razpisali, da je Meghan Markle nedavno odšla v Toronto, kjer naj bi obiskala svoje prijatelje in znance, s katerimi je v preteklosti snemala serijo Suits.

A zdaj se je izkazalo, da Meghan Markle ni odšla v Toronto, s princem Harryjem trenutno uživata v družbi slavnega hollywoodskega para. George in Amal Clooney sta kraljevi par povabila v njuno razkošno vilo na italijanskem jezeru Como, kraljevi par pa se takšnemu vabilu ni mogel upreti.

"Amal in Meghan tako večino časa preživita ob bazenu, družbo pa jima delata dvojčka, ki ju Amal in George naravnost obožujeta," je za ABC dejal dober poznavalec razmer na kraljevem dvoru Omid Scobie. Amal in Meghan se že nekaj časa poznata, njuno prijateljstvo pa se je zdaj, ko Meghan živi v Londonu, le še poglobilo.

V soboto je George za kraljevi par pripravil poseben večer, ko je v vilo naročil hrano iz prestižne restavracije Il Gatto Nero, tu pa se Georgova gostoljubnost še ne konča. "Clooney je kraljevi par osebno pripeljal iz Londona na jezero Como, s svojim privatnim letalom, nato pa je kraljevi par do vile pospremila kraljeva varnostna služba," je še dodal Scobie.

Novico o kraljevem obisku jezera Como je prvi objavil Us Weekly, ki je ob tem zapisal. "Kraljevi par je celoten konec tedna preživel v njuni razkošni vili, kjer sta uživala v zasebnosti in odlični družbi slavnega para."