George Clooney zaradi družine manj časa posveča delu

George Clooney zaradi družine manj časa posveča delu (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
24. 11. 2017

Slaba novica za vse oboževalca Georga Clooneyja! Igralca stanje pred kamero namreč ne mika več toliko, kot ga je včasih, zato igranje vse bolj postavlja na stranski tir.

Kaj je razlog za to, se sprašujete? Kot je George zaupal časniku The Sunday Times, igra že zelo dolgo, star je 56 let, in medtem ko je nekoč denar potreboval za plačevanje najemnine, ga ima danes dovolj, da lahko živi lagodno življenje.

Ne le da je skozi leta s snemanjem filmov zaslužil celo premoženje, zaslužil ga je tudi s prodajo podjetja, ki proizvaja tekilo. S solastnikom Randejem Gerberjem sta tega namreč prodala za kar milijardo dolarjev. Zato lahko George do konca svojega življenja počne, kar si zaželi, ne nazadnje lahko tudi nikoli več ne migne s prstom.

A kot kaže, ne bo tako. Film ima v krvi, a namesto pred kamero zadnja leta vse raje stoji za njo. "Denar imam, zato lahko delam filme, ki jih želim," pravi zvezdnik. V zadnjih 15 letih je posnel kar nekaj uspešnih filmov, kot so Lahko noč in srečno (Good Night and Good Luck), V zraku (Up in the air) ter Pokvarjeno predmestje (Suburbicon), ki ga trenutno lahko gledamo tudi pri nas. Zato smo skoraj prepričani, da George še ni rekel zadnje ter bo tako ali drugače sodeloval pri ustvarjanju še veliko filmov.