George Clooney: Zdaj pa vsi v džakuzi!

Vir: Lea
1. 9. 2011

George Clooney in fantje – se je kaj dogajalo med njimi? Je slavni lomilec ženskih src v resnici vendarle homoseksualec? Njegova bivša punca je znova zanetila špekulacije …

Kaj neki George Clooney počne s svojimi prijatelji? ‘’Vsi skupaj skočijo v džakuzi,’’ je pred kratkim razkrila njegova nekdanja partnerica Lisa Snowdon v svojem jutranjem radijskem šovu in dodala: ‘’Vsi so seveda goli.’’ Njen sovoditelj Dave Berry je ob tem pozabil zapreti usta, zelo presenečeni pa so bili seveda tudi vsi poslušalci britanske radijske postaje Capital 95,8.

Novica dneva

‘’Saj ti je jasno, da sva ravnokar v etru …?’’ je Dave začudeno vprašal zgovorno kolegico, ki mu je zgroženo odgovorila kar z vprašanjem: ‘’Ali ti sploh veš, kakšen je občutek, ko bi se najraje ugreznil v zemljo?’’ Devetintridesetletna Lisa Snowdon, ki je bila med letoma 2000 in 2005 življenjska sopotnica hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja, je hotela s tem povedati, da ni vedela, da se je oddaja že začela in da so šle njene besede v eter.

‘’Vsa ta zadeva je bila tukaj novica dneva!’’ je potrdil tehnik, ki ustvarja omenjeno radijsko oddajo, ki je dvignila toliko prahu. Seveda pa to ni bila novica dneva le na radijski postaji, ampak po vsem svetu – neskončna zgodba z naslovom Clooney in moški je s tem postala še za eno anekdoto bogatejša. Da prosti čas veliko raje preživlja s svojimi prijatelji kot pa s svojimi puncami, je že prastara govorica. Ko je junija razpadlo njegovo razmerje s prelepo Italijansko Elisabetto Canalis, se je začelo ponovno govoriti, da ima razmerja z ženskami le zato, da ohranja svoj imidž neustavljivega ženskarja. Domnevnega novega razmerja z nekdanjo rokoborko Stacy Keibler pa že zdaj ne jemljejo ravno resno.

Zaljubljen v stilista?

Zato pa ljudje s toliko večjim užitkom šušljajo o njegovem dolgoletnem stilistu Waldu Sanchezu, ki naj ne bi požrtvovalno skrbel le za videz svojega slavnega delodajalca. Po drugi strani pa so se v Italiji, kjer ‘Giorgio’ vsako leto dopustuje v svoji vili ob jezeru Como, pred kratkim razširile govorice, da se navdušuje nad Armanijevimi modeli, a ne nad tistimi, ki so ženskega spola. Pisatelj Ian Halperin, ki je s svojimi knjigami poskrbel že za marsikateri škandal, je o tej temi prav tako zelo dobro poučen.

Pred kratkim je citiral besede nekega 22-letnega italijanskega fanta: ‘’Clooneyja sem videval v klubih, kjer se je odlično zabaval z mladimi tipi. V Italiji to vendar vsi vedo!’’ Je homoseksualec ali ni homoseksualec? Šarmantni 50-letnik kljub številnim govoricam o tem, da je istospolno usmerjen, za zdaj ostaja hladen. Na članek, objavljen v ameriški reviji People, ki ga je krasil naslov George Clooney je gej, gej, gej, je slavni igralec reagiral s humorjem: ‘’Jaz sem gej, gej. Tretji ‘gej’ pa je res že prestopil meje.’’