George in Amal Clooney: Govorice o ločitvi so očitno iz trte zvite!

George Clooney in soproga Amal vedno znova poskrbita za govorice. (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2020

O tem se je v tujih medijih že večkrat pisalo, a se doslej ni kaj veliko spremenilo.

Pri Clooneyjevih naj ne bi cvetela samo ljubezen, saj so se že večkrat razširile govorice, da se zakonca ne razumeta najbolje, a tabloidi so se očitno motili.

Kot poročajo ameriški mediji, slavni igralec še ni pripravljen vreči puške v koruzo in je pripravljen narediti marsikaj, da bi ohranil zakon. Tako Daily Mail zdaj poroča, da zakonca, ki imata dvojčka Alexandra in Ello trenutno širita njun družinski dom.

Sklenila sta, da bosta stavbo iz 17. stoletja, ki jo je leta 2014 v Berkshireu kupil George, še povečala in zgradila dodatni del, ki bo namenjen osebju, zadolženemu za varnost para in njunih otrok.

Glede na to, da je par zelo priljubljen, je stavba postala prava turistična zanimivost, zato se zakonca več ne počutita varno. Da bi lahko družina brezskrbno uživala, sta sklenila vložiti v dodatno varovanje.

George Clooney je dolgo veljal za zakrknjenega samca, dokler ni končno pokleknil pred lepo odvetnico Amal. Zato ni nič čudnega, da se zelo trudi za uspeh njunega odnosa, tako da je zanjo pripravljen narediti vse oziroma poskrbeti tudi za kar se da najvišjo stopnjo varnosti.