George in Amal Clooney: Ponosna starša dvojčkov Elle in Alexandra

George je bil 
zadnje tedne 
nenehno ob 
Amal, saj ni 
hotel zamuditi 
trenutka, ko 
bi morala v 
porodnišnico.  (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
16. 6. 2017

George Clooney je ponosni očka, saj je njegova soproga Amal 6. junija rodila zdrava dvojčka, ki sta ju poimenovala Ella in Alexander.

Ko sta George Clooney (56) in Amal (39) oznanila, da pričakujeta otroka in povrh vsega še dvojčka, so bili njuni oboževalci vzhičeni. No, predvsem ženske so bile navdušene, da bo do nedavnega še okoreli samec končno postal očka.

George je namreč dolgo govoril, da se ne misli poročiti niti imeti otrok. A se mu je zgodilo oboje. Ko je spoznal svetovno priznano odvetnico Amal Alamuddin, se je vanjo zaljubil do ušes in jo je leta 2013 popeljal pred oltar. To se je zgodilo v enem najbolj romantičnih mest na svetu, v Benetkah.

Clooney je bil enkrat že poročen, in sicer s Tali Balsam od leta 1989 do 1993. Pozneje je imel samo spremljevalke, med drugimi Kelly Preston, Renee Zellweger, Elisabetto Canalis in verjetno bi se našla še kakšna.

Amal pa je bila očitno tista prava, je lepa in še izjemno pametna, saj je vrhunska odvetnica za človekove pravice in mednarodno pravo. In dejstvo, da sta si želela postati starša, je bila očitno popolnoma normalno nadaljevanje njune ljubezenske zgodbe. George je bil tako zelo vznemirjen, da naj bi najel celo nadstropje porodnišnice ter za vso oskrbo odštel baje okoli milijon evrov.

Srečno novico o rojstvu je potrdil njun predstavnik za stike z javnostjo Stan Rosenfeld. V skupni izjavi sta vesela starša zapisala: Amal in George sta se zjutraj razveselila rojstva deklice Elle in fantka Alexandra Clooneyja. Vsi trije so zdravi, srečni in se počutijo odlično. George je malce pod pomirjevali in si bo opomogel v naslednjih dneh," je Stan hudomušno dodal.

Sandra Bratuša