George Michael je v sedmih letih spal s kar 500 moškimi

29. 1. 2017 | Vir: Nova
Deli

Britanski novinar Piers Morgan je minuli teden v svoji kolumni razkril nekaj intimnih podrobnosti, ki mu jih je na neki zasebni večerji v Londonu 'zaupal' njegov slavni prijatelj, pred nedavnim preminuli angleški glasbenik George Michael.

Med letoma 1996 in 2009 si je življenje delil s poslovnežem Kennyjem Gossom, …
… od leta 2012 pa je ljubil zvezdniškega frizerja Fadija Fawaza, ki pa mu očitno ni bil zvest.

Priljubljeni britanski novinar in televizijski voditelj Piers Morgan, urednik portala Mail Online, spletne strani britanskega tabloidnega dnevnika Daily Mail, in gostitelj jutranjega šova Good Morning Britain, je širnemu svetu obelodanil, kaj se je dogajalo na večerji, ki si jo je nekoč privoščil z Georgeem Michaelom. Po njegovih besedah je bil žal že pokojni glasbenik in glasbeni producent ob tisti veseli priložnosti neobičajno iskren v zvezi s svojim zasebnim življenjem. Z zgodbicami o svojih ljubezenskih podvigih je menda odlično zabaval zbrano družbo in jo spravljal v smeh. "Georgea sem poznal precej dobro, prek raznih intervjujev in občasnega zelo zabavnega odnosa prek elektronske pošte, a prav nič me ni moglo pripraviti na tisti večer. Bil je že kar pretirano nediskreten, odkril je, da je v zadnjih sedmih letih spal s 500 moškimi," je v svoji kolumni napisal 51-letni Piers. George je svoj neobičajni in predvsem nepričakovan izliv iskrenosti menda pojasnil takole: "Odločil sem se, da bom preprosto vse priznal, da me ljudje ne bodo mogli kompromitirati." Heteroseksualni Piers je med drugim še razkril, da ga je George zbadal in 'zasliševal' v zvezi z njegovo spolno usmerjenostjo. "Daj no, Piers, stavim, da si fantaziral o eksperimentiranju z moškimi," mu je dejal, Piers pa mu je odvrnil, da tega nikoli ni počel.

Georgeu pa sočno razkritje števila moških, s katerimi je spal v zadnjem obdobju, očitno ni bilo dovolj. Omizju je namreč še povedal, da ga je nekoč izsiljeval neki francoski prostitut, ki mu je pozabil plačati za usluge, a ni povedal, kako se je zgodba končala. Je pa zato izjavil, da bi – če bi spal z žensko – vsekakor izbral legendarno igralko, poslovno žensko in dobrodelnico Elizabeth Taylor. Glasbeni zvezdnik je na očitno zelo razburljivi večerji povsem brez dlake na jeziku povedal še to, da nikoli ni obžaloval, da so ga aretirali na javnem stranišču na Beverly Hillsu, kjer je zapeljeval policista v civilu: "Žal mi je bilo samo zato, ker sem užalil nekaj svojih oboževalcev." George, ki je pri 53 letih umrl lani, natančneje na božični dan, je imel dve resni razmerji. Poslovneža Kennyja Gossa je ljubil med letoma 1996 in 2009, življenje z zvezdniškim frizerjem Fadijem Fawazom pa si je delil od leta 2012 do smrti. Če je res, da je v zadnjih sedmih letih spal s kar 500 moškimi, pa Fadiju očitno ni bil najbolj zvest ...

Tim Jeras