Georgina razkrila, kakšen je bil njen prvi zmenek z Ronaldom: Tresla sem se!

Georgina razkrila, kakšen je bil njen prvi zmenek z Ronaldom: Tresla sem se! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2020

Georgina Rodriguez je v intervjuju za italijansko revijo Grazia odkrito spregovorila o začetku njene zveze s slavnim Cristianom Ronaldom.

Od takrat so minila tri leta, zdaj pa imata hčerkico Alano Martino, Cristiano pa ima še tri otroke, ki so jih rodile nadomestne mame. Nogometaš in Georgina sta se spoznala v modni trgovini Gucci v španski prestolnici Madrid. Tam je delala kot prodajalka.

"Pozornost so mi pritegnili njegova višina, postava in lepota. Pred njim sem se tresla, bila je prisotna iskrica," se spominja Georgina. Sama pravi, da je zelo sramežljiva, in da jo je to morda še bolj vznemirilo pred osebo, ki se jo je globoko dotaknila zgolj z enim pogledom.

A v zvezi niso cvetele samo rožice, bil je prisoten tudi stres, saj je šlo za zelo popularnega nogometaša. "Razmere so bile neznosne. Ljudje so me preganjali, klicali na mobilni telefon, v trgovino so prihajali novinarji in se pretvarjali, da so kupci." To so bili časi, ko se je razvedelo za njuno zvezo.

Zdaj pa se je vse skupaj že umirilo. Georgina se je navadila živeti z osebo, ki je izjemno priljubljena, zmogla je sprejeti vse plati njegove slave.

Priporočamo