Gianluca Vacchi - didžej, milijarder in spletna zvezda

Gianluca Vacchi - didžej, milijarder in spletna zvezda (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
5. 4. 2018

Gianluca Vacchi (51 let) je velika spletna zvezda, ki pa ni priljubljen le zaradi tega, kar je, temveč zato, ker je eden bolj priljubljenih didžejev in poleg tega še uspešen poslovnež.

Lahko bi dejali, da je Gianluca dobesedno priplesal na sceno, ko je pred letom objavil video, kako pleše s svojo takratno ljubeznijo Giorgio Gabriele. Čeprav ni več rosno mlad, je pokazal zelo natrenirano telo, zagorelo seveda, kakor so Italijani zagoreli, in predvsem to, da ima izjemen smisel za ritem. Takrat je marsikdo mislil, da je pač še en 'posebnež', ki se rad pokaže na družabnih omrežjih, a se je kmalu izkazalo, da je mnogo več kot to. Gianluca je v prvi vrsti odličen poslovnež, ki ima zelo uspešno podjetje, in je milijonar.

Gianluca Vacchi: Didžej, milijarder in sple tna zvezda

Njegovo podjetje IMA se ukvarja z izdelavo embalaže, leta 1961 ga je ustanovil njegov oče, zdaj pa je vodilno na svetu v proizvodnji embalaže. Sicer mu 'očitajo', da ga ni ustanovil sam, temveč ga je nasledil, a očitno ga dobro vodi. Nasledil naj bi tudi farmacevtsko podjetje Società Europea Autocaravan. Kljub temu pa so se lani mediji razpisali, da naj poslovno ne bi bilo vse tako super. Zaplenili naj bi mu jahto in nekaj nepremičnin. A glede na to, da še vedno objavlja fotografije in filmčke z vsega sveta, zadeva ni tako alarmantna. Gianluco kličejo tudi najbolj seksi dedek na svetu, na Instagramu pa ima več kot 11 milijonov sledilcev. Prejšnji konec tedna je na primer vrtel glasbo v Miamiju, in to skupaj z Davidom Guetto, s katerim sta velika prijatelja. Še vedno se fotografira na jahti, no, mogoče ni njegova, kdo bi vedel, in, sodeč po fotografijah, mu ne gre slabo. Med Gianlucovimi prijatelji tudi sicer najdemo veliko slavnih.

Gianluca Vacchi: Didžej, milijarder in sple tna zvezda

Eden njegovih najboljših prijateljev je igralec Zac Efron. Skupaj sta počitnikovala že leta 2014, in to v Italiji. Nekateri so njun odnos označili za 'bromance' oziroma bratsko romanco. In še danes sta prijatelja. Zac za Gianluco pravi, da je najbolj zanimiv človek na svetu. Zanimivo je tudi dejstvo, da ima zelo rad pižame. Na veliko fotografijah je prav v pižami, in to luksuzni, ne navadni. Celo na kakšen dogodek je že prišel kar v pižami. Gianluca je tudi velik avanturist oziroma odvisnež od adrenalina. Objavil je filmček, v katerem stoji na svojem motorju Harley Davidson in ga vozi, v enem skače z velikih višin v morje in podobno. Predvsem pa pleše.

Ko je objavil prvi video svojega plesa, je v samo 24 urah dosegel več kot milijon ogledov in število sledilcev je poskočilo z 1,3 milijona na 5,3 milijona. Na njem pleše s svojo takratno soprogo, zdaj pa naj bi bil samski. Zase pravi, da je svetovni zabavljač, najbolj pa je zaljubljen v latinsko kulturo. "Moja babica je bila Argentinka, zato ni nič nenavadnega, da v meni vre argentinska kri," pravi Gianluca in dodaja, da ga je prav babica naučila igrati klavir in mu predala ljubezen do glasbe. "Zaradi nje sem postal nor na glasbo, bila je moj navdih. Od nekdaj imam rad latino glasbo. Čeprav nisem reggaeton didžej, rad poslušam ta melos."

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia