Gianluca Vacchi: Najbolj razvpiti didžej na svetu

Gianluca Vacchi: Najbolj razvpiti didžej na svetu (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
23. 4. 2018

Tisti, ki so zelo aktivni na spletu, so verjetno že naleteli na zvezdo družabnih omrežij, didžeja in podjetnika Gianluco Vacchija.

Ta 51-letni didžej je nase opozoril, ko je objavljal videoposnetke na YouTubu med plesom. Potetovirano in natrenirano telo, vedno le v kratkih hlačkah ... Postal je velika spletna zvezda, ni pa popularen le zaradi tega, kar je, temveč zato, ker je trenutno eden bolj priljubljenih didžejev in poleg tega še poslovno uspešen. Njegovo podjetje, ki ga vodi, se ukvarja z izdelavo embalaže, leta 1961 pa ga je ustanovil njegov oče. Je eno vodilnih na svetu v svoji panogi. Sicer so se po tujih medijih pojavile govorice, da naj bi bil s svojim luksuznim načinom življenja na robu bankrota, a po njegovih objavah na Instagramu tega ni videti. In na Instagramu ima več kot 11 milijonov sledilcev.

Gianluca Vacchi: Najbolj razvpiti didžej na svetu

Zaplenili naj bi mu jahto in nekaj nepremičnin. Njegova prepoznavnost se je začela, ko je pred približno letom dni objavil video, v katerem pleše s takratno ljubeznijo Giorgio Gabrielle. Navdušil je s svojim izrednim ritmom in pa natreniranim in zagorelim telesom. Ima tudi naziv, najbolj seksi dedek na svetu.

Med boljše prijatelje šteje igralca Zaca Efrona. Že leta 2014 so ju slikali na poletnih skupnih počitnicah v Italiji. Zac je pozneje dejal, da je Gianluca zanj eden najbolj zanimivih ljudi na svetu. Ta didžej o sebi pravi, da je globalni zabavljač. "Moja stara mama je bila Argentinka in v meni vre argentinska kri, zato verjetno ta ljubezen do latino glasbe in nasploh načina življenja," pravi Gianluca. Malo manj je znano, da je zaradi neke infekcije pred dvema letoma skoraj umrl in je bil kar nekaj časa v bolnišnici, a si je na srečo povsem opomogel. Iz bolnišnice se je v svojo vilo v Bologni vrnil kar s helikopterjem.

Gianluca Vacchi: Najbolj razvpiti didžej na svetu

Je tudi sicer zelo odvisen od adrenalina, zelo rad pa gre na svoj motor Harley Davidson in se z njim vozi naokoli. Poleg zbirke dragih avtomobilov in motorjev ima tudi ogromno svilenih pižam, v katerih je zelo rad, in pa bogato zbirko kopalk.