Gigi Hadid je resnična modna ikona, vedno pusti brez besed!

Gigi Hadid je resnična modna ikona, vedno pusti brez besed! (foto: Foto: Profimedia Profimedia) Foto: Profimedia Profimedia
Vir: Story
14. 11. 2021

Manekenka Gigi Hadid ima v resnici drugačno ime, in sicer Jelena Noura Hadid. Skupaj s sestro Bello Hadid veljata za ene najbolj zaželenih manekenk na svetu.

Gigi je novembra 2014 je debitirala na lestvici Top 50 modelov na spletni strani na Models.com. Leta 2016 jo je Britanski svet za modo razglasil za mednarodni model leta in v nadaljnjih štirih letih je kar 25-krat krasila naslovnice mednarodnih revij Vogue.

Oče Mohamed Hadid si je z nepremičninami ustvaril ogromno bogastvo. mama Yolanda Hadid pa je bila nekoč priznana manekenka, nato pa je sodelovala še v priljubljenem resničnostnem šovu The Real Housewives of Beverly Hills. Par ima še sina Anwarja, ki pa je prav tako maneken. Znan pa je tudi po tem, da je fant mega zvezdnice Due Lipe.

Danes se Gigi še vedno ukvarja z manekenstvom, pred kratkim pa je postala mamica, s partnerjem Zaynm Malikom sta se razveselila deklice.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografija: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story