Gigi Hadid: Obračunala je z oboževalcem

Gigi Hadid: Obračunala je z oboževalcem (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 10. 2016

Model in manekenka Gigi Hadid je nežno dekle le na videz, saj se zna še kako postaviti zase, ko in če je to potrebno, kar je pokazala tudi na nedavnem tednu mode v Milanu.

Ko sta s sestro Bello zapuščali modno revijo modne hiše Max Mara, se jima je namreč zgodil manjši incident. Za hrbet se jima je prikradel zloglasni Vitali Sediuk, ki jo je zagodel že mnogim znanim obrazom. Tokrat se je spravil na lepo Gigi in jo hotel dvigniti v zrak, kar dekletu ni bilo po volji, zato ga je začela udarjati s komolci in pestmi, da bi se lahko izvila iz njegovega objema. Na pomoč ji je priskočila tudi sestra, ki jo je poskusila povleči stran ter kričala na fanta, naj jo spusti, kar je bilo očitno dovolj, da se je ta prestrašil in dekle res spustil in zbežal. Manekenka, ki je bila vidno pretresena, je vseeno hotela steči za njim ter ga ujeti, a so ji to preprečili varnostniki, ki so v tistem trenutku pritekli do nje in jo pospremili do avtomobila.

Le nekaj ur po tem je novička o incidentu že zaokrožila po medijih, presenetljivo pa je bilo to, da so nekateri lepo manekenko obsodili, da se je neprimerno obnašala, čeprav se je v resnici le branila. Dekle se je na te navedbe takoj odzvalo s komentarjem preko Twitterja ter povedalo, da ima vsako dekle pravico, da se brani, kar je storila tudi sama. S svojim komentarjem je požela odobravanja številnih sledilcev, medijev in tudi znanih oseb.

Tekst: Tina Ambrožič