Gisele Bündchen je z Leonardom DiCaprijem preveč popivala

Gisele, ko je še 
blestela kot 
manekenka. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, ZUMA PRESS - ENTERTAIMENT) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, ZUMA PRESS - ENTERTAIMENT
Vir: Nova
19. 2. 2019

Brazilska manekenka Gisele Bündchen je 14 let po koncu zveze z Leonardom DiCaprijem, končno povedala, zakaj sta se pravzaprav razšla.

Gisele (38) je tista ženska, ki ji je doslej uspelo najdlje ob sebi zadržati večnega ženskarja Leonarda DiCapria (44). Skupaj sta bila pet let, nato pa je njuna zveza razpadla. Nobeden ni nikdar govoril o vzroku, zakaj jima ni uspelo. Šele zdaj, po 14 letih, pa je Gisele odkrito spregovorila o njuni ljubezni. Leonardo jo je opazil na neki modni reviji in ji poslal šopek rož. Takrat je bila ona v zvezi z manekenom Scottom Barnhillom, s katerim se je kmalu razšla.

Z Leonardom jo je nekoliko pozneje povezal skupni prijatelj. V tistem času se je Leonardo videval s Paris Hilton (37), a jo je kmalu zapustil. Gisele in Leonardo sta v javnosti svojo zvezo potrdila leta 2000. Čez pet let sta jo prekinila, ker Leonardo ni bil pripravljen na resno zvezo, Gisele pa je že želela osnovati družino. Bilo pa je še nekaj, o čem je odkrito spregovorila. “Nisem se želela več uničevati s cigare­tami in alkoholom ter z nenehnim delom. Na lepem mi je postalo vse to odveč,” je dejala in dodala, da je bil žal Leonardo drugačnega mnenja, zato je bila edina pot, da gresta pač narazen.

Svojo življenjsko srečo je manekenka pozneje našla pri športniku Tomu Bradyju, s katerim se je leta 2009 tudi poročila in dobila dva otroka. Pred štirimi leti se je odločila, da ne bo več nastopala na modnih revijah, kar 14 let pa je nosila titulo najbolje plačane manekenke na svetu.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo