Gisele Bündchen: Povila bo punčko

Vir: Lea
28. 10. 2009

Brazilska manekenka, ki je v veselem pričakovanju prvega otroka z igralcem ameriškega nogometa Tomom Bradyjem, pravi, da je navdušena, ker bo dobila punčko. Odločila se je, da bo njena hčerkica spala v posteljici, v kateri je kot majhna spala tudi ona.

‘’V hiši bo posebna soba za otroka, v posteljici, v kateri je Gisele spala kot dojenček, pa bo zdaj spala njena hčerkica. Ta posteljica se v družini Bündchen prenaša že več generacij. V njej sta spali že Giselina babica in mama. Izdelana je iz hrasta, tako da je zelo kakovostna,’’ je povedal dobro obveščeni vir.

Lepotica, ki bo mamica postala decembra, je želela otroško sobo urediti v rožnati barvi, zdaj pa razmišlja o tem, da bi jo raje okrasila z morskimi detajli v zelenih in bež barvah.

Tom, ki že ima dveletnega sina z igralko Bridget Moynahan, je pred kratkim izjavil, da je vzhičen, ker bo postal oče, in razkril, da je prepričan, da bo lažje treniral očetovstvo kot ameriški nogomet: ‘’Ne more biti težje od treninga v kampu, tako da bom definitivno pripravljen.’’