Goldie Hawn in Kurt Russell poznata formulo za srečno zvezo

UVODNA FOTKA<br />
Kurt Russell, Goldie Hawn in Kate Hudson. (foto: Foto: Pg/Splash/Profimedia Pg/Splash/Profimedia) Foto: Pg/Splash/Profimedia Pg/Splash/Profimedia
Vir: Story
10. 5. 2020

Goldie Hawn in Kurt Russell sta skupaj 37 let. Pišeta eno najlepših hollywoodskih ljubezenskih zgodb. Nas pa zanima, kje tiči skrivnost te velike ljubezni?

Številni pari iščejo formulo za srečno razmerje, ljubezen, zakon, kakorkoli so se že odločili. A zdi se, da sta jo Kurt Russell (68) in Goldie Hawn (74) našla. Sicer ne bi bila skupaj že 37 let in poleg tega še zelo srečna. Par sta od leta 1983, in čeprav uradno nista poročena, vsako leto slavita ljubezen. Golide in Kurt sta se prvič srečala leta 1977, a sta šele čez 17 let postala par.

Ko sta se spoznala, je ona imela 21 let, on pa 16. Igralka je pozneje priznala, da ji je bil Kurt všeč že na prvi pogled, a da takrat pač nista storila nič. Pozneje sta se srečala leta 1983, takrat, po kar 20 letih, pa je njuna ljubezen vzplamtela. Kurt jo je zasul s komplimenti in Goldie se je prepustila ljubezni. Bilo je na snemanju filma Swing Shift.

“Goldie nisem poznal zasebno, srečevala sva se samo na snemanju. Ko sem jo ponovno videl, me je prevzela. Rekel sem ji, da ima prekrasno telo. To je kar izletelo iz mojih ust. Rekla je hvala,” se spominja Kurt, da sta nekega večera med snemanja odšla ven, da bi vadila sceno plesa. Ure in ure sta prebila v klubu, potem pa sta odšla h Goldie domov.

“Goldie je hišo komaj kupila in ker še ni imela ključa, sva vanjo vlomila. Na najin prvi zmenek je tako prišla policija … Končala sva v hotelski sobi in od takrat sva par …” Štiri leta po tem, ko sta postala par, sta skupaj zaigrala v filmu Overboard. “Ta film je najino ljubezen dobesedno razplamtel. Včasih namreč kar pozabiš, zakaj si se v koga zaljubil …” pravi Goldie, ki priznava, da svojih filmov nikoli ne gleda. Edina izjema je prav Overboard.

Ko sta postala par, sta oba imela že otroke. Goldie sina Oliverja (43) in Kate (40), Kurt pa sina Bostona (40). Skupaj pa sta dobila sina Wyatta (33). Vsi se odlično razumejo in so si kot pravi bratje in sestra.

Par je vedno povsem odkrito govoril o svoji ljubezni, že od samega začetka pa sta poudarjala, da se nikdar ne bosta uradno poročila. “Imava se odlično in ni nama treba podpisovati nobenih papirjev, da bi dokazovala svojo ljubezen. Povsem sem predana Kurtu in mislim, da je v tem bistvo vsega. Dokler bo tako, ne čutim potrebe po ničemer drugem. Zakon je za oba nekaj nesmiselnega,” pravi Goldie, ki tudi odkrito govori o tem, kje je po njenem ključ za srečo, ki jo je našla v ljubezni.

“Zelo pomembno je, da si sam s seboj v dobrih odnosih in da neguješ svojo osebnost. Pomembno je tudi vedeti, da imaš nekoga, na katerega se lahko vedno zaneseš. Poleg tega pa moraš ostati seksi, dokler le gre, saj je seksualnost zelo pomemben sestavni del zveze. Pa še nekaj, draž dolgotrajne zveze je tudi v tem, da veste, kdaj se je treba malce odmakniti od partnerja in mu dati svoj prostor. Midva skupaj preživiva na primer okoli 68 % časa.”

Goldie in Kurt se tudi vedno trudita, da je njuno življenje zabavno. Ko so praznovali njegov 68. rojstni dan, sta na primer odpotovala na Havaje in tam priredila zabavo. Tudi sicer se trudita, da jima nikoli ni dolgčas. Imata veliko skupnih hobijev, od kolesarjenja, planinarjenja, rada pa tudi uživata v dobri hrani in degustaciji vin.

“Sva povsem normalen par, kakršnih je na svetu veliko,” je skromna Goldi. A že samo dejstvo, da ju vsi otroci kličejo mama in oče, pove, da sta res nekaj posebnega. Skupaj imata samo enega biološkega otroka, vsi drugi so iz prejšnjih zvez, a tega sploh ni občutiti.

Igralka pravi, da je Kurt zanjo popoln moški. Velikokrat ga hvali in pravi, da sploh ne more verjeti, da je lahko vse življenje tako srečna. “Je atraktiven, zna me nasmejati in mi spodnesti tla pod nogami. Odličen je z otroki,” pravi Goldie, enako pa misli tudi Kurt o njej.

Ko sta postala par, je bil oče Goldiejinih otrok, Bill Hudson, že davna preteklost. Tako je bil Kurt tisti, ob katerem sta Kate in Oliver odraščala in sta ga praktično imela za očeta. “Da je on tisti pravi, sem vedela takoj, ko sem videla, kakšen odnos ima z mojima otrokoma. To sem ugotovila, ko so me na primer obiskali med snemanjem filma. Bil je neverjeten z njima,” pravi Goldie in dodaja, da ne glede na to, kje je bil Kurt, ali na snemanju ali poslovnem potovanju, vedno se je pojavil na vsakem družinskem rojstnem dnevu. “Vedno mu bom hvaležna za vso ljubezen, ki jo je in ki jo še daje vsem nam.”

Kurt je v nekem intervjuju dejal, da sta v štirih desetletjih, ki sta jih preživela skupaj, doživela praktično vse. Zmage pa tudi poraze, vzgojila sta štiri otroke in zdaj uživata v življenju. Neverjetna in edinstvena zgodba predvsem za Hollywood. To, da je družina tako zelo složna, je le dokaz, da sta odlična starša in stara starša, saj imata že šest vnukov. Le najmlajši Wyatt še nima otrok.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story