Goldie Hawn in Kurt Russell se ljubita že 35 let!

Goldie Hawn in Kurt Russell se ljubita že 35 let! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
10. 4. 2018

Dokaj nenavadno za hollywoodski par, da ostane skupaj toliko let. A njima je uspelo. Goldie Hawn in Kurt Russell se ljubita že 35 let.

To, da nista poročena, še ne pomeni, da nikoli nista bila. Goldie celo dvakrat, od leta 1969 do 1976 z Gusom Trikonisom, nato še tri leta z Billom Hudsonom, s katerim ima hči Kate in sina Oliverja.

Tudi Kurt je nekoč že dahnil usodni da, in sicer s Season Hubley, s katero ima sina Bostona. Potem pa sta našla drug drugega. No, Goldie pravi, da je Kurta spoznala že, ko je bil še zelo mlad. "Imela sem 21 let, on pa rosnih 16, in že takrat se mi je zdel očarljiv, a seveda hkrati premlad zame. Ko pa sva se srečala čez mnogo let, sem ugotovila, da mi je še vedno všeč, in zanimivo je bilo, da sva si oba prisegla, da ne bova nikoli več v zvezi z igralcem. Očitno se zarečenega kruha res največ poje," je v nekem intervjuju odkrito povedala Goldie, ki je Kurtu rodila sina Wyatta.

Goldie Hawn in Kurt Russell: Ljubita se že 35 let

Njuna zveza se kljub vsemu nekako ni začela preveč obetavno, ker je imel na branju scenarija Russell groznega mačka, saj se je večer prej zverinsko napil. To se je dogajalo na snemanju filma Swing Shift leta 1983. Ko sta kasneje začela hoditi, je bila Goldie fascinirana nad tem, kako se je Kurt obnašal do njenih dveh otrok. "Prav ta njegov odnos do mojih otrok me je prepričal, da je on tisti pravi. Z njima se je ukvarjal povsem naravno in normalno, bila sem povsem fascinirana," pravi igralka. Dodaja tudi, da je Russell vedno prisoten na vseh družinskih slavjih in druženjih. "Vedno pride, kjerkoli že je, in res smo mu hvaležni za vso ljubezen, ki nam jo izkazuje že vsa ta leta," je še danes zaljubljena vanj Goldie.

Goldie Hawn in Kurt Russell: Ljubita se že 35 let

Čeprav se nikoli nista uradno poročila, sta si bila vseskozi zvesta. "Družina, sreča, smeh in seks, vse to je ključ do uspešne zveze," je prepričana igralka. Kurt pa pravi, da nista nič kaj drugačna od drugih parov in da zagotovo gresta čez podobne faze kot mnogi drugje po svetu. "Pomembno je vedeti, da bodo v vsaki zvezi vzponi in padci in še kaj vmes ter da je to treba prebroditi. No, saj zakon sam ni nič napačnega, sva se pač odločila, da je bilo dovolj, če pa se slučajno še kdaj poročiva, iz tega ne bova delala spektakla," zaključi Russell.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo