Goran Ivanišević: Ljubezen spet cveti

Vir: Story
7. 1. 2009
Da je zasebno življenje Gorana Ivaniševića za navadne smrtnike še kako zanimivo, smo se decembra na lastne oči prepričali tudi mi, ko smo ga ujeli v centru Zagreba, kjer je užival na romantičnem sprehodu z ženo Tanjo Dragović

Sam sprehod zvezdnikov ne bi bil nič posebnega, če ne bi pred časom v javnost pricurljala novička o Goranovi nezvestobi. Dvometrski športnik naj bi namreč podlegel čarom 24-letne televizijske voditeljice Vanje Halilović, s katero je po besedah enega izmed hrvaških tednikov preživel celo lanskoletno valentinovo. Po javnem in dokaj bolečem pranju umazanega perila je Tanja, ki velja za izjemno tolerantno osebo, Goranova dejanja menda oprostila in se iskreno potrudila, da sta obdržala desetletno zvezo, v kateri sta se rodila dva otroka. Nenehni poljubi in objemi, ki sta si jih partnerja delila med pohajkovanjem po zagrebških ulicah, so kazali na to, da je ljubezen očitno res na zeleni veji. Da je bil škandal pri naših sosedih res velik, sklepamo tudi po tem, da skoraj ni bilo sprehajalca, ki se ne bi obrnil za sicer izredno lepim parom.

Pobeg v ameriko
Da bi rešil zakon in se izognil medijem, se je Goran odločil, da se bo z družino preselil v Ameriko, zato je na Beverly Hillsu kupil vilo.

Skoraj bankrotiral zaradi napačnih investicij
Nekdanji zmagovalec znamenitega turnirja v Wimbledonu Goran Ivanišević je bil pred nekaj leti tik pred bankrotom, saj so vse njegove investicije na Hrvaškem propadle. Ves denar je namreč vložil v gradbena podjetja, a ga je očitno večino izgubil. V karieri je Ivanišević na turnirjih zaslužil skoraj 20 milijonov ameriških dolarjev. Zmagal je na 22 turnirjih med posamezniki in na devetih turnirjih v dvojicah, na ATP-touru pa je dobil 599 dvobojev, izgubil jih je 333.

Napisala Maja Vičič
Fotografije Maja Vičič, Red Dot

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story