Gorski zdravnik Hans Sigl prihaja v Slovenijo: Veselim se, da se končno spoznamo!

12. 3. 2017 | Vir: Lady
Deli
Gorski  zdravnik Hans Sigl prihaja v Slovenijo: Veselim se, da se končno spoznamo! (foto: Pop TV)
Pop TV

Serija Gorski zdravnik je obnorela Slovenijo lansko poletje, ko so jo predvajali na POP TV. Evforija se bo nadaljevala tudi to pomlad in poletje, saj bo 20. marca na sporedu že nova, deseta sezona serije Gorski zdravnik z novimi zapleti, razpleti in ljubezenskimi obeti.

To ni edina dobra novica, saj namreč glavni igralec Hans Sigl prihaja v Slovenijo! Ker je na POP TV prispelo ogromno pisem z željo, da tirolskega zdravnika spoznajo v živo, so se odločili, da ga povabijo k nam in oboževalcem omogočijo, da mu osebno stisnejo roko.

Hans je povedal: "Res se zelo veselim svojega prvega obiska Slovenije. Slišal sem že veliko o slikoviti pokrajini in čudovitih ljudeh v Sloveniji. Povedali so mi, da je med gledalci POP TV ogromno oboževalcev serije Gorski zdravnik. Lahko jim razkrijem, da bo 10. sezona serije odlična in najbolj napeta do sedaj.

"Hans Sigl bo v spremstvu svoje žene Susanne prišel v četrtek, 16. marca, in bo v Mercatorju Šiška v Ljubljani pozdravil oboževalce serije Gorski zdravnik na POP TV.

Branko Čakarmiš, programski direktor PRO PLUS, je povedal: "Izjemen uspeh serije Gorski zdravnik in priljubljenost glavnega igralca Hansa Sigla sta pokazatelja, da poznamo naše gledalce in izbiramo vsebine, ki so jim pisane na kožo. Izjemno sem vesel, da se je Hans Sigl na povabilo odzval tako pozitivno in da bomo lahko našim gledalcem podarili to nepozabno doživetje."

Glavni junak televizijskega fenomena, ki je osvojil srca slovenskih gledalcev, se že veseli obiska na sončni strani Alp, kjer bo z oboževalci ustvaril nepozabne spomine.

E. J.