Gospodin Savršeni Goran Jurenec končno jasno in glasno o tem, kaj se dogaja z njim in s Hano

Gospodin Savršeni Goran Jurenec končno jasno in glasno o tem, kaj se dogaja z njim in s Hano (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
15. 2. 2021

Pred kratkim so javnost presenetile govorice o tem, da se je ta sanjski parček razšel.

A Goran Jurenec in Hana Rodić še vedno uživata v svoji ljubezni. Kot je za hrvaško revijo potrdila Hana, sta sklenila, da bosta ločila zasebni in poslovni del življenja, toda njuna ljubezen je še vedno tako močna kot pred dobrima dvema letoma, ko se je začelo snemanje prve sezone priljubljenega šova Gospodin Savršeni.

Goran pa je dejal, da vedno obstajala manjša doza skepse, ko gre za ljubezen v resničnostnem šovu. "Šova sem se udeležil z željo, da nekoga spoznam in kot sem povedal že prej, se ljubezen zgodi takrat, ko se najmanj nadejaš. Zmenki so igrali veliko vlogo, ko je šlo za spoznavanje deklet, a s Hano sva že od začetka čutila kemijo in tako se je začela najina zgodba," je bil iskren Goran.

Dodal je še, da ne ve, kako bi se vse razpletlo, če se ne bi spoznala v šovu ter dodal, da tega nikoli ne bosta izvedela. "A že od začetka je obstajala iskra, v šovu pa se vse hitreje odvija, zmenki so zelo intenzivni in ljudje se hitreje ter boljše spoznajo," je dejal Goran.

No, marsikomu, ki je ta par pri srcu, je zagotovo odleglo, da so se govorice o razhodu izkazale za neresnične. Goran in Hana še vedno živita svojo ljubezensko pravljico in se čisto lepo razumeta.