Gospodin Savršeni Goran Jurenec končno o tem, koliko so ga plačali za snemanje oddaje

Sanjski moški Hrvaške (foto: POP TV) POP TV
30. 4. 2021

Pred kratkim se je postavni mladenič spet znašel v središču pozornosti javnosti.

Razlog za to je bil njegov razhod z izvoljenko iz oddaje Gospodin Savršeni, Hano Rodić in hkratna obnovitev njegove zveze z bivšo ljubeznijo Lucio Claudio. Lucia in Goran sta svojo zvezo obnovila v Londonu, a zaradi koronavirusa sta se vrnila v Berlin, kjer nadaljujeta z življenjem.

Medtem se je Hana vrnila v Zagreb, kjer je tudi izvedela, da je Goran z novimi dekletom. Med njima je padlo kar nekaj očitkov, Hana je celo zagrozila z odvetnikom, a za zdaj se zdi, da se je vse pomirilo in da je šlo za vihar v kozarcu vode.

Oddaja Gospodin Savršeni je med občinstvom naletela na odličen odziv, Goran je še vedno izjemno priljubljen prav zaradi nje. Pred kratkim je tako oboževalcem na Instagramu odgovarjal na njihova vprašanja.

Enega med njimi je tudi zanimalo, koliko so ga plačali za snemanje. Goran pa je prostodušno odgovoril, da je bil glede na vso dramo, ki jo je doživljal prejšnji mesec,  premalo plačan. Zneska tako ni hotel razkriti. No, če smo iskreni, mu ga tudi ni treba, to je zgolj njegova dobra volja. Pred časom se je sicer govorilo, da so dekleta, ki so sodelovala v oddaji Gospodin Savršeni, bila plačana nekaj več kot 60 evrov na dan snemanja.