Gospodin Savršeni in Hana sta v Berlinu: "Z Goranom sva večinoma doma, ne hodiva nikamor"

Gospodin Savršeni in Hana sta v Berlinu: "Z Goranom sva večinoma doma, ne hodiva nikamor" (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
24. 3. 2020

Hana Rodić, kandidatka iz prve sezone šova Gospodin Savršeni, je preko svojega Instagram profila odgovarjala sledilcem na vprašanja, ki so jih postavili.

Med drugim so jo tudi spraševali, kako je živeti v Berlinu v času koronavirusa. Hana je zapisala: "Stanje je zelo slabo! Ulice so prazne, meje so zaprte, veliko oseb je okuženih ... Z Goranom sva večinoma doma in ne hodiva nikamor."

Večkrat je ponovila svoje priporočilo - ljudje naj ne hodijo od doma. Na vprašanje, ali je pri njih na voljo dovolj moke, je zapisala: "Je, a ni wc papirja," in dodala nekaj smeškotov.

Sama priznava, da ji ni lahko biti nenehno doma. "Gledam televizijo in sama sebi najdem izgovor, da so zdaj časi krize ter da je povsem v redu ne delati ničesar."

Hana se je oglasila tudi po potresu v Zagrebu in podprla tamkanjšnje prebivalce. Sporočila je, da spremlja novice in ljudi pozvala, naj pazijo nase, saj so razmere resne.