Gospodin Savršeni šokiral s priznanjem, da sta se s Hano razšla zaradi njegove bivše (in sedanje) ljubezni!

Gospodin Savršeni šokiral s priznanjem, da sta se s Hano razšla zaradi njegove bivše (in sedanje) ljubezni! (foto: Foto: Arhiv Pop Tv) Foto: Arhiv Pop Tv
29. 3. 2021

Hana Rodić je pred časom potrdila govorice, ki so krožile že nekaj časa - da sta se z Goranom Jurencem razšla.

Prek družbenega omrežja je sporočila, da je izvedela nekatere stvari, čez katere preprosto ni mogla iti. Zdaj pa se je oglasil še Goran, ki se je prav pošteno razpisal na svojem Instagram profilu in s svojim priznanjem marsikoga šokiral.

Med drugim je zapisal, da je s Hano hotel prekiniti že pred enim letom, a je prav v tem času izbruhnila pandemija covida in prišlo je do zaprtja. S Hano sta takrat ostala v Nemčiji, veliko sta se prepirala. "V Nemčiji sva bila zaprta, nisem je mogel nagnati, saj sem vedel, da nima nikogar in da je odvisna od mene," je zapisal in dodal, da imata različne poglede, ki so mu pokazali, da ni oseba, s katero bi lahko zgradil skupno prihodnost.

V tistem času je tolažbo našel pri svoji bivši ljubezni, Claudii. Med njima so se spet razvila čustva in zato je začel iskati rešitev, kako bi lahko začela z razmerjem. Ko je izvedel, da se seli v London, je videl "luč na koncu tunela," kot se je sam izrazil. Takrat je Hano poslal nazaj v Zagreb, on pa se je s Claudio preselil v London. "To sva videla kot nov začetek, ki sva ga dolgo iskala. Ne obžalujem svoje odločitve, saj sem našel ljubezen. Žal mi je, da do Hane od začetka nisem bil iskren in da sem ji lagal," je še dodal Gospodin Savršeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Jurenec (@goran.jurenec)