Gospodin Savršeni v objemu svoje nove (stare) izbranke, zaradi katere je prekinil s Hano Rodić, samo poglejte to lepotico!

Sanjski moški Hrvaške (foto: POP TV) POP TV
4. 5. 2021

V zadnjem času sta Goran Jurenec in njegovo bivše dekle Hana Rodić dvignila kar nekaj prahu.

Goran je pustil Hano zaradi svojega nekdanjega dekleta, postavne Poljakinje Claudie Lucie Pioch. Že pred leti sta bila par, a so se njune poti čez čas razšle, da bi se zdaj zopet združile.

No, postavni Hani to ni bilo nič kaj povšeči, a je pač morala sprejeti dejstvo, da Goran ljubi drugo dekle. To pokaže tudi z objavami na svojem Instagram profilu, ob tem pa se marsikdo strinja, da je njegova stara (in hkrati nova) ljubezen prava temnolasa lepotica. Novopečeni parček se sicer trudi, da bi se izognil drami zaradi Goranovega razhoda s Hano, a hkrati poskrbita, da se govori tudi o njima.

Tako je zdaj za razburjenje poskrbela kar Claudia Lucia sama, ko je med spletnim kvizom dejala, da se njuna ljubezen nikoli ni zaključila, čeprav sta se razšla. Po njenih besedah se nikoli nista nehala ljubiti.

No, morda je res tako, a to do Hane ni najbolj lepo, kajne? Slednja zaenkrat teh izjav ni komentirala, saj po poročanju hrvaških medijev ima polne roke dela s svojim življenjem in poslom. Verjetno se dobro zaveda, da bo drama prej ali slej minila ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Jurenec (@goran.jurenec)