Gospodin Savršeni: Vse to je na sebi spremenila njegova srčna izbranka Hana Rodić

Gospodin Savršeni: Vse to je na sebi spremenila njegova srčna izbranka Hana Rodić (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
28. 2. 2020

Vplivnica, make up mojstrica in srčna izbranka Gorana Jurenca, Hana Rodić, je nedavno priznala, kaj vse je spremenila na sebi.

Ni skrivnost, da se je Hana Rodić v preteklosti že zatekla k lepotnim kirurgom in si z njihovo pomočjo popravila nekaj stvari na svojem telesu. Zdaj pa je na Instagramu odkrito spregovorila o vsem, kar je spremenila na sebi.

Hana je tako priznala, da si je iz svojih ustnic odstranila filerje, prav tako pa je tudi priznala, da si je pred časom povečala prsi. Med pogovorom v živo na njenem Instagram profilu pa je beseda seveda nanesla tudi na njenega Gospodina Savršenega, Gorana Jurenca, s katerim sta skupaj vse od konca šova Gospodin Savršeni.

"Goran je trenutno na snemanju, super mu je in nič mu ne manjka," je odgovorila in dodala, da sta trenutno v Nemčiji, saj ima njen Goran tam več poslovnih obveznosti, za njo pa je povsem vseeno kje je, saj svoje delo lahko opravlja kjerkoli na svetu.

In kaj Goran in Hana najraje delata v prostem času, zdaj, ko že nekaj časa živita v Nemčiji. "Najraje sva doma in gledava kakšno od Netflixovih serij," je za konec še povedala.