Govori se, da sta igralca Emma Stone in Andrew Garfield ponovno zaljubljena

Med Emmo Stone in Andrewem
Garfieldom, ki sta bila v
razmerju med letoma 2010 in
2015, naj bi ponovno preskočila
iskrica. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
31. 1. 2017

Sta hollywoodska zvezdnika Emma Stone in Andrew Garfield res 'pogrela juho'? Igralca, ki sta bila nekoč v razmerju, naj bi dala svoji ljubezni namreč še eno priložnost. Še več, govori se celo o zaroki!

Te govorice je (nehote) sprožila kar Emma Stone, in sicer na podelitvi zlatih globusov, na kateri je za glavno žensko vlogo v romantični glasbeni drami Dežela La La to prestižno igralsko nagrado tudi prejela. Ob tej svečani priložnosti je 28-letnica namreč nosila prelep prstan in s tem sprožila špekulacije, da ji ga je na prst nadel njen novi stari fant, 33-letni ameriškobritanski igralec Andrew Garfield, ki naj bi jo zaprosil za roko. Neki vir pa je za spletno stran Radar Online izjavil, da do zaroke sicer še ni prišlo, da pa se bo zgodila v bližnji prihodnosti.

"Že kar nekaj časa sta na skrivaj ponovno skupaj in začela sta se pogovarjati celo o poroki," je dejal neki prijatelj slavnega para. In zakaj Emma ter Andrew o svojem domnevnem ljubezenskem razmerju nočeta govoriti v javnosti? Zato, ker želita, da bi bila javnost še naprej osredotočena izključno na njuni karieri. Na uradno potrditev obnovljenega razmerja bomo torej najverjetneje čakali zaman. Če se bosta dejansko sprehodila do oltarja, pa te vesele novice prav gotovo ne bosta mogla dolgo skrivati. Emma in Andrew, soigralca iz filmov Neverjetni Spider-man, sta bila v razmerju med letoma 2010 in 2015, ko sta sicer naznanila, da si bosta vzela le 'premor', a sta se oktobra vendarle razšla. In pravzaprav se vse od takrat občasno pojavljajo šušljanja o tem, da preprosto ne moreta drug brez drugega in da sta svoji ljubezni ponudila še eno priložnost.

Mimogrede, preden je spoznal Emmo, je Andrew dobri dve leti ljubil igralko Shannon Woodward, Emma pa se je dve leti videvala z glasbenikom in občasnim igralcem Teddyjem Geigerjem, med aprilom 2010 in januarjem 2011 pa je njeno srce grel igralec Kieran Culkin, mlajši brat bolj znanega Macaulayja Culkina.

Tim Jeras

Priporočamo