Govorice o Clooneyjevi petletni hčerki naj bi skalile mir njegovi Amal

Govorice o Clooneyjevi petletni hčerki naj bi skalile mir njegovi Amal (foto: Profimedia) Profimedia
26. 7. 2019

V zadnjem času so se pojavile govorice, da naj bi imel igralec George Clooney, poročen z odvetnico Amal (s katero ima dvojčka), še eno hčerko, in sicer petletno Avo. Mama punčke je sicer Clooneyjeva bivša punca, igralka in manekenka Stacy Keibler, poročajo tuji mediji.

Clooney se je s Stacy videval od leta 2011 do 2013, dobivala pa naj bi se tudi po njunem razhodu.

Govorice o mali Avi so se razširile zaradi anonimnega pisma, ki naj bi priromalo na Clooneyjev naslov. V pismu stoji zahteva, naj opravi test očetovstva, da bi se ugotovilo, ali je res on oče male Ave. Pismo naj bi najprej prebrala njegova žena Amal. Vse skupaj naj bi jo prizadelo, od moža pa naj bi zahtevala, naj razjasni zadevo.

George je zatrdil, da je vse skupaj laž, poročajo tuji tabloidi. Do enakega razkritja se je dokopal tudi portal Gossip Cop, ki preverja tovrstne govorice iz sveta slavnih in znanih.

Iz svojega vira (ki želi ostati anonimen in je blizu Clooneyjevi družini) so izvedeli, da so te govorice iz trte zvite in da Clooney nikoli ni prejel takega pisma.

Ker se zvezdnik o zadevi še ni uradno oglasil, bodo opravljivi mediji še naprej ugibali, kaj je res in kaj ne. Ah, ko bi le udaril po mizi in temu naredil konec, mar ne?