Govorice utišala na izviren način

Govorice utišala na izviren način (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
11. 11. 2016

Pred dnevi je avstralski medij Woman's Day objavil šokantno novičko, da naj bi se Chris Hemsworth in njegova žena Elsa Pataky razhajala.

Par, ki ima tri otroke – štiriletno deklico Indio in dve leti stara dvojčka, fantka Tristana in Sasho, naj bi namreč potreboval čas in prostor zase. Želela naj bi namreč razmisliti, kako naprej, zato sta se odločila, da nekaj časa preživita narazen. Igralka je tako odpotovala k svoji družini v Španijo, igralec pa je sam ostal v Avstraliji. A na srečo so govorice iz trte izvite. Resnica je, da je Chris doma ostal zato, ker trenutno snema film Thor, Elsa pa je ta čas izkoristila za obisk svoje družine, ki seveda živi v Španiji. Novičko o ločitvi sta na zelo izviren in zabaven način zanikala tudi igralca sama.

Chris je na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram namreč objavil njuno skupno fotografijo, na kateri igralec z ženo ob strani gleda nekam v daljavo, pod njo pa je pripisal: "Iščem novo ženo, navajajo pri @womansdayaus in drugih zavajajočih virih. Draga, saj me še vedno ljubiš, kajne?! @elsapatakyconfidentia" Elsa pa mu je odgovorila tako, da je na svojem profilu objavila njuno skupno fotografijo, pod katero je kot odgovor na njegovo vprašanje zapisala: "Vedno in za vedno! @chrishemsworth" S tem sta igralca dala tudi jasno vedeti, da sta še vedno zelo zaljubljena in srečna kot še nikoli. Ločitev zagotovo ni nekaj, o čemer bi razmišljala.

Tekst: T.A.

Značke: revija Lady

Priporočamo