Guy Ritchie je radosten brez žene

Vir: Nova
28. 12. 2008
Kot vsak pravi Britanec se je tudi domačega nasilja olajšani Guy Ritchie nemudoma odpravil na serijo bolj ali manj resnih popivanj po Londonu, mestu, na katerega je veliko bolj navezan kot na Los Angeles, kjer je družina Madonna-Ritchie preživela veliko časa. 

Guya je bilo tako že konec oktobra videti v družbi Juda Lawa in Roberta Downeyja mlajšega, ki sta igralske in ponočnjaške noči združila med snemanjem filma o Sherlocku Holmesu, za katerega je večina Britancev poleti bila prepričana, da je resnično obstajal, čeprav seveda ni. Odpravili so se torej konec oktobra na še vedno razmeroma toplo noč – Ritchie, Law in Downey – na mali nočni pohod po Londonu, Ritchie je nosil pulover z V-izrezom, starinsko oblikovano kapo in kavbojke, Law je bil prikrito eleganten v sivi obleki, pod katero ni nosil srajce, Downey pa se je pokril s črnim klobukom in pod črn plašč in črn pulover oblekel še rdečo majico s kratkimi rokavi, potem pa so v White Cube Gallery naleteli še na Hugha Granta in Daniela Craiga in logično je bilo, da je Ritchie posekal nekaj steklenic piva in ob vsakem novem zamašku, ki je zletel po tleh, nazdravil svobodi, osebni, jasno.

In kako se je na Guyevo lahkotnost odzvala Madonna? V New Yorku ji je ob objavljenih fotografijah menda tako zavrelo v glavi in krvi, da se je v Kabbalah Centru takoj vpisala v program za krotenje agresije, da pa bi britanskemu režiserju pokazala, da si je družina že našla nadomestilo, in to veliko bolj uspešno, je sina na tečaj prostega plezanja poslala v majici bejzbolskega moštva New York Yankees, v dresu katerega na svoj prvi naslov čaka najbolje plačani igralec v profesionalni ligi, 33-letni Alex Rodriguez. V naglici, ki Ritchieju nikakor ni tuja, želi Madonna ločitev na sodišču končati do konca leta, dokončno preselitev iz Londona v Združene države Amerike pa menda načrtuje že do minute natančno. Njena obsedenost z načrtovanjem vsakega koraka je seveda lastnost, s katero je postala superzvezda in ki je hkrati breme za vse njene partnerje. Bo nenehne pritiske zdržal Rodriguez, ki se menda silno resno zanima za nakup 62 milijonov evrov vrednega 'penthousa' ob zahodnem delu newyorškega Central Parka povsem blizu Madonninega newyorškega domovanja? Petdesetletna Madonna si z njim želi še enega otroka, morda še enega posvojenca iz Malavija.

Ritchie? Za seboj ima divjo noč z igralko Kelly Reilly.

Napisal J. L.