Gwyneth Paltrow je še vedno v prijateljskih odnosih s svojimi bivšimi

Gwyneth Paltrow (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2020

Gwyneth Paltrow je od leta 2018 poročena s scenaristom in producentom Bradom Falchukom, vendar je še vedno v prijateljskem odnosu s svojim bivšim možem.

In sicer igralka pri razhodnih uporablja zdravo alternativo razveze. Vas zanima, kaj je to?

Gwyneth z bivšimi ne želi skozi težak in grd razhod, zato se z njimi raje razide prijateljsko. Američani za take ločitve uporabljajo izraz conscious uncoupling.

Ko je uradno objavila, da se z bivšim možem Chrisom Martinom ločujeta, je zraven dopisala tudi, da bosta kljub ločitvi še vedno ostala prijatelja. Ljudje so se temu sprva krohotali, vendar glede na to, da se ona in Chris še vedno družita, obstaja možnost, da pozitivni razhod lahko tudi deluje.

Zdravi razhodi pa se pri znani igralki tukaj ne končajo, saj je v prijateljskem odnosu s številnimi svojimi nekdanjimi fanti. To vključuje bivšega fanta s srednje šole Tonyja Woodsa, ki je eden njenih najboljših prijateljev. V dobrem odnosu pa je tudi z Bradom Pittom, s katerim sta zaroko prekinila leta 1997.

No, Gwyneth pa je kot izgleda v odličnem odnosu tudi s sedanjo punco svojega bivšega moža Dakoto Johnson, saj ji je za njen rojstni dan čestitala tudi na Instagramu.

"Obožujem jo. Lahko razumem zakaj je to čudno, ker je nekako nekonvencionalno, toda v tem primeru sva prišle skozi s komunikacijo in enostavno mi je všeč. Vedno razmišljam kaj nekaj lahko doprinese, namesto da bi čutila odpor ali negotovost."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 30th birthday to this absolute gem 💙

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on