Gwyneth Paltrow ljubosumna na Natalie Imbruglia

11. 9. 2009 | Vir: Story
Deli
Očitno neki razlog že mora biti, da se ji je tokrat prižgal alarm. Mogoče tudi zato, ker je znano, da Chris slovi kot dokaj velik spogledljivec in ljubitelj žensk. Ali pa je to enostavno tisti ženski šesti čut.

Ameriška igralka, 37-letna Gwyneth Paltrow, ki je bila nekoč dekle Brada Pitta, je že nekaj let srečno poročena s frontmenom skupine Coldplay Chrisom Martinom, s katerim ima tudi dva otroka. A v zadnjem času se nad parom valijo temni oblaki. Ali pa vsaj Gwyneth misli tako.

Dejstvo je, da Chris trenutno sodeluje s 34-letno Natalie Imbruglia. Pomaga ji pri nastajanju njenega novega albuma, pravzaprav pri treh pesmih, ki se bodo na njem tudi pojavile. Težava pa je v tem, da hoče Natalie delati samo ob večerih in ne čez dan, kar gre Gwyneth zelo v nos. Tako vsaj pravi vir, ki je blizu zvezdniškemu paru.

‘’Prepričana je namreč, da hoče pevka Chrisa oddaljiti od nje in od družine,’’ pravi vir, ki dobro pozna Gwyneth. Ni prvič, da njen pet let mlajši mož sodeluje s pevko, a tokrat se ji zdi, da je šla vsa zadeva vsekakor predaleč. Natalie je lepa, pametna, ima velik glasbeni talent in očitno se zdi Gwyneth huda grožnja, ki bi lahko ogrozila njen do zdaj srečen zakon s Chrisom.