Gyllenhaal & Witherspoon: Razšla sta se!

24. 12. 2009 | Vir: Lea
Deli
Po temeljitem pogovoru sta se igralca odločila, da je bolje, da se razideta.

Po številnih ugibanjih, izjavah neimenovanih virov in posamičnih nastavljanjih fotografskim aparatom na različnih koncih sveta so njuni prijatelji potrdili, da sta se Jake Gyllenhaal in Reese Witherspoon vendarle razšla.

Zvezdnika naj bi se že v začetku decembra, ko se je o razpadu razmerja razpisala navadno precej zanesljiva revija People, odločila, da bosta končala svojo dveletno zvezo, a sta predstavnika igralcev vztrajala, da sta njuna varovanca še vedno zaljubljena. Sveži komentarji? Jih ni.

‘’Potrebovala sta čas, da premislita, poleg tega sta bila vsak na svoji strani oceana,’’ naj bi dejali njuni prijatelji, ki so še dodali: ‘’Ko sta bila končno skupaj, sta se pogovorila in odločila, da je konec.’’

Razhod naj bi bil popolnoma prijateljski: ‘’Nobena tretja oseba ni vpletena. Razmerje se je preprosto izpelo. Rada pa bi bila previdna in ohranila stvar zasebno zaradi njenih otrok.’’

Witherspoonovi sta se desetletna Ava in šestletni Deacon rodila v zakonu z Ryanom Phillippom, Jake pa je imel v zadnjih dveh letih v njunem življenju pomembno vlogo, saj je bil z otrokoma skoraj več kot njun oče.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec