Hailey Baldwin v parku tolažila objokanega Justina Bieberja

Hailey Baldwin v parku tolažila objokanega Justina Bieberja (foto: Profimedia) Profimedia
8. 8. 2018

Pevec Justin Bieber in njegova srčna izbranka Hailey Baldwin sta si nedavno privoščila kolesarski izlet po New Yorku. Vse se je zdelo kot iz pravljice, vse do trenutka, ko je slavni pevec začel neutolažljivo jokati, njegova Hailey pa ga dolgo časa ni uspela potolažiti.

Justin Bieber in Hailey Baldwin sta se nedavno zaročila, zdaj pa dneve pred poroko koristita za sproščanje in skupne izlete. Nedavno so ju tako paparaci ujeli med kolesarjenjem po New Yorku, kjer sta bila videti srečno in zaljubljeno. Vsaj tako je bilo videti, dokler se v enem trenutku slavni pevec ni povsem zlomil in začel jokati.

Hailey ga je sicer skušala potolažiti, a ji sprva ni najbolje uspevalo. Justin je svoj obraz skrival v svojih dlaneh in videti je bilo, da ga je nekaj močno potrlo. Ameriški mediji se niso uspeli dokopati do vzrokov za njegov nenaden jok. Le kaj se dogaja s slavnim parom? Justin naj bi imel pred časom težave z depresijo in vse se zdi, da je še ni povsem premagal. Kakorkoli že, videti je, da je Hailey v teh težkih trenutkih do njega še posebej pozorna in mu ves čas stoji ob strani.