Ta pri nas zelo znani glasbenik ne skriva več, da je imela žena raka in da sta imela zato samo enega otroka

5. 5. 2024
Deli
Ta pri nas zelo znani glasbenik ne skriva več, da je imela žena raka in da sta imela zato samo enega otroka (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Legendarni glasbenik Halid Bešlič ne skriva, da sta z ženo preživela tudi precej težke čase, a sta vse premagala in sta danes še vedno skupaj.

Glasbenik Halid Bešlić svoje zasebno življenje običajno skrbno skriva pred javnostjo. A nedavno se je odločil deliti nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, predvsem o odnosu z ženo Sejdo, s katero sta poročena že več kot 40 let. Pevec je razkril, kako in kje sta se spoznala ter kaj vse sta morala premagati v dolgih letih skupnega življenja.

"Žene nisem srečal na nastopu. V kavarni, kjer sem nastopal, na vhodu v Sarajevo ... tam je delala moja sorodnica, bila je kuharica in me je predstavila neki ženski. V kavarne ni hodila. Ko sva se spoznala, sem vedel, da je to to, hodila sva pol leta in se takoj zatem poročila. No, toliko let sva danes že skupaj. V najini zvezi so bila težka leta, a sva vse premagala. Ko smo bili mlajši, je bilo to nekako normalno" je za Kurir nedavno povedal Halid, ki je odkril tudi to, da je imela njegova žena tumor na jajčnikih.

Sandi Fišer

"Nisem na pravi način občutil trenutka, ko sem postal oče. Imam samo enega otroka. Moja žena je imela težave z jajčniki in zaradi tega nisva mogla imeti več otrok. Imela je tumor na jajčnikih, a so ji ga z operacijo uspešno odstranili in to je bil rezultat. Nikoli jima ni nič manjkalo ... Neprestano sem potoval, delal ... ne morete se ukvarjati z glasbo in biti ves čas doma, zato pravim, da tistih trenutkov očetovstva nisem občutil na pravi način."

Ne skriva, da pogreša nekatere sodelavce in da zdaj nima nikogar, da bi z njim popil kavo. "Pogrešam svojo mladost! Čas teče ... ne bo se vrnil, a pogrešam svojo mladost. Kar se tiče kolegov, jih veliko pogrešam ... Moja generacija nas počasi zapušča, zdaj nimaš s kom popiti kave. Tam so mlajši, a nočem biti z njimi. Najbolj pogrešam Kemala Montena in Davorja ... Bil sem jima zelo blizu. Poslovil sem se od njiju. Bili smo kavarniški ljudje, pogrešam jih ... " je s hrepenenjem v glasu še povedal legendarni glasbenik.

Preberite še: 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk