Halle Berry je pri 52 letih videti osupljivo mladostna

Halle Berry je pri 52 letih videti osupljivo mladostna (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2019

Popularna igralka Halle Berry nikoli ni bila videti bolje, zato številne zanima, kako je mogoče, da je pri 52 letih videti kot da jih ima 30.

Hollywoodska igralka Halle Berry je pri 52 letih še vedno prava lepotica, njen obraz pa ostaja tako zelo mladosten, da bi številni le s težavo uganili koliko let šteje.

Halle ima že vse od 19 leta sladkorno bolezen in zato že vse od takrat izjemno pazi na svojo prehrano in se trudi, da bi se na njenem krožniku vedno znašle zdrave izbire. S svojega jedilnika je tako že davno črtala sladkor in kruh, vsak dan pa se trudi, da poje veliko zelenjave in popije zadostne količine vode. "Moja dieta mi omogoča, da imam sladkorno bolezen ves čas pod kontrolo. Vsak dan pojem štiri obroke in rada se počutim zdravo in polno energije," je dejala za ameriško revijo Women & Home South Africa.

Njeni obroki so povsem posvečeni sladkorni bolezni, na njenem jedilniku pa ni veliko maščob, sladkorja ali predelanih ogljikovih hidratov. Rada ima svežo zelenjavo, piščanca, ribe in občasno testenine. S svojega jedilnika je že davno črtala rdeče meso in sadje, ki ima veliko sladkorja. Pije velike količine vode in vsak dan zahaja v telovadnico, kjer trenira z osebnim trenerjem. "Seveda pri sebi opažam znake staranja, a se z njimi zrelo spopadam in si želim le tega, da bi bila zdrava in da bi imela dovolj energije za vse kar me čaka v življenju," je še dodala lepa igralka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BTS on my last shoot of the summer.👙🌊💪🏽

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on