Halle Berry je stalno izbirala napačne moške

16. 9. 2013

Medtem ko je na profesionalnem področju 47-letna igralka Halle Berry nizala uspehe, je bilo njeno zasebno življenje ena sama katastrofa, saj je stalno izbirala napačne moške.

Eden izmed njenih nekdanjih fantov, čigar imena ni nikoli razkrila, jo je menda tako surovo pretepel, da je komaj preživela, in od takrat na eno uho sliši le 80-odstotno.

V nizu neuspešnih ljubezenskih zvez je bila tudi avantura z igralcem Wesleyjem Snipesom, s katerim je igrala v filmu Jungle Fever.

Prvič se je poročila leta 1993, in sicer z bejzbolskim zvezdnikom Davidom Justiceom, a se je že po štirih letih ločila. Čeprav sta kot glavni razlog za ločitev navajala pogosto ločenost zaradi številnih obveznosti, se je govorilo, da jo je David v resnici tako silovito fizično zlorabljal, da se je celo bala za svoje življenje.

Halle je pozneje priznala, da je težko prenesla ta čustveni poraz in da je v tem obdobju razmišljala celo o tem, da bi naredila samomor.

Leta 2001 je večno zvestobo prisegla glasbeniku Ericu Benétu, s katerim je bila menda na skrivaj zaročena že leta 1997, a tudi ta zakon ni dolgo trajal. Po nizu njegovih skokov čez plot in neuspešnem zdravljenju odvisnosti od seksa sta se Eric in Halle, ki je celo nameravala posvojiti njegovo hčerko Indio, oktobra 2003 razšla, njuna ločitev pa je postala uradna 3. januarja 2005.

Gabriel Aubry in hčerkica Nahla Ariela

Konec istega leta je v njeno življenje vstopil devet let mlajši francosko-kanadski model Gabriel Aubry, ki ga je spoznala na fotografskem snemanju za modno znamko Versace. Takrat je prvič poudarjala, da je srečna in da si silno želi, da bi se preizkusila v vlogi mame. Njena hčerkica Nahla Ariela je luč sveta ugledala 16. marca 2008.

Čeprav si je po rojstvu hčerke želela čim prej povečati svojo družino, pa je njeno življenje kmalu postalo pekel. Po petih letih razmerja sta se z Gabrielom namreč razšla, kar sta uradno potrdila konec aprila 2010. V tistem obdobju se je Halle že zbližala s francoskim igralcem Olivierjem Martinezom, s katerim je snemala triler Temna globina.

Zahvaljujoč novemu ljubimcu, je Halle kar žarela od sreče, že mesec dni pozneje pa se je začela neusmiljena bitka z Gabrielom. Med njo in njenim nekdanjim srčnim izbrancem se je namreč razvnela prava vojna za skrbništvo nad hčerko Nahlo in skoraj tri leta sta polnila strani rumenega tiska.

Težave z Gabrielom so vrh ledene gore dosegle na zahvalni dan leta 2012, ko sta se on in Olivier stepla pred igralkino vilo v Los Angelesu. Incident se je zgodil, ko se je želel slavni Francoz z modelom pogovoriti o sodnem sporu, ki ga je imel s Halle. Aubrey si je nakopal prepoved približevanja nekdanji partnerici, Halle pa je dobila policijsko spremstvo. Skrbništvo nad hčerkico je vendarle ostalo skupno.

Je zdaj končno našla pravega?

Letošnje leto je zvezdnici prineslo novo presenečenje. Kmalu po zaroki z Martinezom je namreč izvedela, da je spet v blaženem stanju. Halle pod srcem nosi dečka, ki naj bi luč sveta ugledal oktobra. In čeprav je govorila, da se nikoli več ne bo poročila, je 13. julija Martinezu dahnila usodni da.

Če upoštevamo stari rek, da gre v tretje rado, je Halle tokrat morda res našla pravo srečo in mir ob človeku, ki mu lahko zaupa in po kakršnem je hrepenela vse življenje.

Sicer pa je lepa igralka pred kratkim razkrila tudi, da že več kot 30 let obiskuje psihiatra, ki ji pomaga, da premosti težke situacije, in da se je vse skupaj začelo zaradi travm, ki jih je z nasilnim vedenjem povzročil njen oče.

Več o tem lahko preberete v prispevku Halle Berry: Oče je mučil živali in tepel njeno mamo.

Priporočamo