Halle Berry se ne stara: Po trebušnih mišicah zdaj pokazala še dekolte

Halle Berry se ne stara: Po trebušnih mišicah zdaj pokazala še dekolte (foto: Profimedia) Profimedia
10. 2. 2020

53-letna igralka Halle Berry že vrsto let navdušuje oboževalce po celem svetu s svojim atraktivnim videzom.

A zdaj se zdi, da še nikoli ni bila videti bolje, kar dokazuje tudi njena najnovejša fotografija, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to an EXTRA special edition of #FitnessFriday!! For the last two years, you’ve showed up, showed out and shared this crazy fitness adventure with me and @peterleethomas! I’m so eternally grateful for you guys, and wanted to create something extra special to celebrate our two years together - I’m thrilled to announce my first EVER fitness collection, rē•spin by Halle Berry!! To introduce you to the collection, @peterleethomas and I will be doing back to back #PHITTalks using rē•spin pieces, and this week? We’re talking about the subject y’all can NOT stop asking about - Core work!! Check stories for more. Can’t wait to meet the collection?? Find it at @tjmaxx, @rossdressforless, @marshalls and @burlingtonstyle stores all over the U.S. - and don’t forget to tag #RespinByHalleBerry and show us what you find! Happy Friday ♥️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

S to sliko je igralka napovedala novo kolekcijo za fitness, ki jo nosi tudi sama, a v središču pozornosti oboževalcev se je znašel njen dekolte.

"Pozdravljeni v posebni izdaji fitness petka. Zadnji dve leti delite z mano to novo fitness pustolovščino. Hvaležna sem vam in hotela sem ustvariti nekaj res posebnega za obeležitev dveh let. Vesela sem, da lahko napovem svojo prvo fitness kolekcijo doslej," je zapisala lepa igralka.

Njeni sledilci so se odzvali z besedami pohvale, nekdo je tudi zapisal, da se očitno ne stara. To lahko mirno ugotovimo tudi mi, saj je res videti nadvse mladostna in v več kot odlični formi.