Hana o odnosu z Goranom (Gospodin Savršeni): Je ljubezni res konec? Poglejte, kaj je odgovorila!

Hana o odnosu z Goranom (Gospodin Savršeni): Je ljubezni res konec? Poglejte, kaj je odgovorila! (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
22. 1. 2021

Že nekaj časa so se v javnosti pojavljala ugibanja in govorice o tem, da je njuna ljubezen končana.

23-letna Hana Rodić se je v zadnjem času malce umaknila z družbenih omrežij, tako da oboževalci niso več imeli vpogleda v njen vsakdan v Berlinu, kjer je bila s svojim fantom, 17 let starejšim Goranom Jurencem.

Prav zaradi tega in zaradi dejstva, da že nekaj časa ni objavila nobene slike z Goranom, so številni začeli misliti, da se je njuna ljubezen izpela ter da je zveza končana. No, Hana je nato prek Instagrama svoje sledilce pozvala, naj ji postavijo vprašanja, te pa je najprej zanimalo, ali sta z Goranom res prekinila.

Hana se je odločila, da naredi konec ugibanjem in je razkrila, v kakšnem odnosu sta zdaj. "Ljudje, sprostite se, skupaj sva," je dejala na začetku in razkrila, da je o sebi slišala že toliko čenč, da jo nič več ne gane. "Žalostno je, da se vse zveze morajo razkrivati na družbenih omrežjih. Razumete? Če ni na Instagramu, se ni zgodilo," je bila odločna Hana. Po njenih besedah sodeč je torej njuna zveza še kako trdna.