Hana Rodić (Gospodin Savršeni) buri duhove, odvrgla je krpice in se postavila pred objektiv

Hana Rodić (Gospodin Savršeni) buri duhove, odvrgla je krpice in se postavila pred objektiv (foto: POP TV) POP TV
7. 6. 2021

Marsikdo se je spraševal, kaj se dogaja s to lepotico, odkar sta se z Goranom Jurencem dramatično razšla.

Hana Rodić je v Zagrebu izvedela, da ima njen Gospodin Savršeni novo dekle. To razkritje je pred časom v tamkajšnji srenji povzročilo precej razburjenja, ki pa se je sčasoma poleglo. Zdelo se je, da sta se Hana in Goran nekoliko umaknila iz javnosti, a zdaj je Hana presenetila s svojimi objavami na Instagramu.

Lepotička je namreč odvrgla dolga oblačila in se pred objektiv postavila v seksi mini bikinkah ter pokazala svojo izklesano postavo z oblinami na pravih mestih. Številni oboževalci so samo vzdihovali ob pogledu na to postavno dekle. Kot je zapisala, so slike nastale v Egiptu, kjer se je očitno mudila pred kratkim. Ni pa razkrila, ali gre za počitnice ali je obisk te dežele bolj poslovne narave.

Nobenega dvoma ni - Hana zna izkoristiti svojo prepoznavnost, saj je postala prava spletna vplivnica, ki promovira razne izdelke, blagovne znamke in modne kose oblačil. Očitno je bil šov Gospodin Savršeni za njo prava odskočna deska, čeprav se je njena ljubezenska pravljica končala. No, je pa res pravi dokaz za rek, da ko se zaprejo ena vrata, se odprejo druga ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official)