Hana Rodić je o svoji družini precej skrivnostna, a nekaj podrobnosti je le znanih

Hana Rodić je o svoji družini precej skrivnostna, a nekaj podrobnosti je le znanih (foto: POP TV) POP TV
3. 3. 2020

22-letna Hrvatica Hana Rodić, srčna izbranka Gospodina Savršenog, svoje družine ne omenja prav pogosto.

Zanimanje javnosti zanjo in za njeno življenje je veliko, odkar se je pojavila v šovu. Nekateri so jo celo označevali za t. i. "sponzorušo," kar je njej sami zvenelo precej smešno.

Za svoje poslovne podvige je zaslužna sama

Zato je že pred časom za hrvaške medije razkrila, da je za svoje poslovne podvige zaslužna sama ter da se njen oče ni vpletal v njene zadeve.

V enem od intervjujev je dejala, da prihaja iz zlatarske družine Rodić ter da so ji smešni komentarji, da je iskala sponzorja. Oče jo je namreč vedno učil, da ustvarja sama.

Njena starša sta ločena, otroštvo pa je preživela z očetom. Kot sama pravi, nerada veliko govori o svoji družini, saj meni, da to ni za javnost. No, je pa le razkrila, da je njen oče bil vedno odprt in liberalen ter da ima še sestro in polbrata.

Pri 18 letih k fantu

Oče ji je zaupal v tolikšni meri, da ji ni branil, da se z 18 leti preseli k svojemu takratnemu fantu. Sicer je iskreno povedala, da očetu to ni bilo čisto prav, a ji tega ni prepovedal.

"Če bi mi prepovedal, ne bi imela življenjske izkušnje, ki sem jo takrat rabila in ne bi se naučila marsičesa. Verjetno bi njega obtoževala, da so se stvari sfižile zaradi njegove prepovedi," je iskrena Hana.

Bila je pridna punčka ...

Zase še pravi, da je bila v otroštvu umirjena in pridna, v osnovni šoli pa ni bila med najbolj priljubljenimi in všečnimi punčkami, nekateri so jo celo maltretirali. A v srednji šoli je to postala preteklost, saj se je zelo dobro znašla. Dejala je, da ji je takrat bilo prav super.