Hana Rodić obletnice ni preživela s svojim Gospodinom savršenim Goranom Jurencem, le kaj je razlog?

Hana Rodić obletnice ni preživela s svojim Gospodinom savršenim Goranom Jurencem, le kaj je razlog? (foto: Printscreen POP TV) Printscreen POP TV
29. 10. 2020

Za svojo drugo obletnico si je ta sanjski par lahko voščil samo preko spleta, ne pa v živo.

A kljub temu je njuna ljubezen še kako živa! Razlog, da obletnice nista preživela skupaj je ta, da se Goran trenutno mudi v tujini. Ta mesec sta preživela ločeno, Hana je namreč sodelovala v srbskem resničnostnem šovu Zadruga.

Veselila se je vrnitve v Berlin, kjer trenutno živita, a naj bi že načrtovala selitev v London. Po poročanju medijev naj bi se Goran mudil v Španiji, saj je na svojem Instagramu objavil slike in posnetke s snemanja.

Sanjski parček se je sicer spoznal v hrvaškem resničnostnem šovu Gospodin savršeni, ki je bil med gledalci izjemno dobro sprejet. Očitno je ljubezen med Hano in Goranom še kako močna, skupaj sta že dve leti, v tem času pa se jima je zgodilo veliko zanimivih stvari.

Očitno se odlično ujemata tudi po poslovni plati, saj se skupaj ukvarjata s programom za oblikovanje telesa. Ob obletnici je Hana na svojem Instagram profilu delila njuno skupno sliko in zapisala: "Od trenutka, ko sem te spoznala, sem vedela, da je to najina zgodba." Če te besede niso dovolj zgovorne, pa tudi nič ne rečemo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Od trenutka kada sam te upoznala znala sam da je ovo naša priča. ❤️🌹 #happy #love #hanaigoran #berlin #couple #bachelor #579days #together #couplegoals #relationshipgoals #iloveyou

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

Priporočamo