Hana Rodić poskrbela za preobrat in s svojo izjavo povzročila krepko dvigovanje obrvi. Kaj je z njo in z Goranom?

Hana Rodić poskrbela za preobrat in s svojo izjavo povzročila krepko dvigovanje obrvi. Kaj je z njo in z Goranom? (foto: POP TV) POP TV
17. 2. 2021

Z Goranom Jurencem sta veljala za primer tega, da je mogoče najti ljubezen v resničnostnem šovu.

Po koncu šova Gospodin Savršeni je bilo ta par mogoče pogosto videti v javnosti, pojavljala sta se na družbenih omrežjih, živela pa sta na relaciji Zagreb - Berlin. Pred kratkim pa se je začelo šušljati, da v njuni zvezi ni vse tako, kot se zdi na prvi pogled.

Parček niti Valentinovega ni preživel skupaj, zato so sledilci Hano začeli spraševati, kaj se pravzaprav dogaja. Za Valentinovo je namreč objavila kratek posnetek z večerje, na kateri je gostila prijateljico. To pa je bil povod za sporočila, ki jih je prejela.

"Za vse vas, ki vam je čudno, da Valentinovo preživljam s prijateljico - tudi jaz vas nisem spraševala, kje so vaši možje," se je glasil Hanin odgovor na eno od sporočil, ki jih je prejela.

Največ pozornosti pa je izzvala njena dvoumna izjava oziroma odgovor na vprašanje o tem, kje je Goran na Valentinovo. "Mogoče so mi všeč ženske, kdo bi vedel," se je urno odzvala Hana. Očitno je, da noče preveč komentirati svoje in Goranove zveze, zato se je tudi provokativno odzvala. Goran je pred kratkim o Hani za eno od hrvaških revij govoril same lepe reči, tako da bi lahko sklepali, da je njuna zveza še kako živa. Morda se je Hana le razhudila zaradi vprašanj, ki so se ji zdela neumestna, in se je zato tako odzvala.