Hana Rodić se je pošteno razjezila, svojemu bivšemu Goranu Jurencu grozi s sodiščem!

Hana Rodić se je pošteno razjezila, svojemu bivšemu Goranu Jurencu grozi s sodiščem! (foto: POP TV) POP TV
1. 4. 2021

Zdi se, da se ta nenavadna saga, ki je dvignila kar precej prahu, ne bo tako kmalu zaključila.

Pred kratkim je močno odmevala novica o tem, da sta se Hana Rodić in njen Gospodin Savršeni, Goran Jurenec, razšla. O tem so se sicer že prej pojavljale razne govorice in namigi, a sta jih oba zanikala.

Zdaj pa je Goran sklenil, da več ne bo skrival dejstev. Na svojem Instagram profilu je razkril, da sta se s Hano razšla, pa tudi razlog - spet se je zaljubil v svoje nekdanje dekle, Claudio. Zapisal je tudi, da sta se s Claudio že pred časom preselila v London. Njegovo celotno zgodbo si lahko preberete tukaj.

Očitno je Hano vse skupaj razjezilo - svojega bivšega je označila za sadista in zagrozila, da se bosta videla na sodišču, če ne bo prenehal s svojimi natolcevanji. Za hrvaške medije je dejala, da so njene namere resne ter da sodišča ni omenila zato, ker je jezna in razočarana.

Dodala je, da bi ga tožila za vse laži, ki jih načrtuje povedati. Če jo bo še omenjal na družbenih omrežjih in v medijih, bo sprejela ukrepe, s katerimi se bo zaščitila. Naj dodamo, da je Hana za Goranovo razmerje s Claudio izvedela šele 25. marca, ko je videla njene objave na Instagramu. No, po tem pa je Goran priznal, da sta v zvezi.